Süleymanpaşa’nın Trafiğini, Büyükşehir’in Projeleri Rahatlattı
reklam
10 Haziran 2020
Süleymanpaşa’nın Trafiğini, Büyükşehir’in Projeleri Rahatlattı

Süleymanpaşa’nın Trafiğini, Büyükşehir’in Projeleri Rahatlattı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yazılı basın açıklamasında, Süleymanpaşa İlçesi’nde yaşanan şehir içi trafik probleminin, Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen önemli yatırım ve projeler sayesinde çözüldüğü vurgulandı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yazılı basın açıklamasında, “Hizmetin merkezine her zaman insanı koyan ve her alanda halkımızın rahatlaması anlamında önemli projelere imza atan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, yaptığı önemli yatırım ve projelerle, yıllardan beri Tekirdağ’ın önemli sorunlarından biri haline gelen Süleymanpaşa şehir içi trafiğini rahatlattı.

Ulaşım Master Planı hazırlanmasından sinyalize akıllı kavşak uygulamalarına, kritik öneme sahip bağlantı yollarından trafik düzenlemelerine kadar önemli projeleri hayata geçiren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, il genelinde olduğu gibi Süleymanpaşa İlçesi’nde de yaşanan trafik sorununu çözerek, trafik akışının rahatlamasını sağladı ve vatandaşları trafik keşmekeşliğinden kurtardı.

HÜKÜMET CADDESİ TEK YÖN UYGULAMASI

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, daha önce hiç uygulanmamış, trafik sıkışıklığını giderme adına radikal bir karara imza atarak, Hükümet Caddesi trafiği tek yöne çevrildi. Bu uygulama uzun süren araştırmalar ve bilimsel veriler ışığında hayata geçirildi. Tek yön uygulaması trafik sorununun çözümünün ilk aşamasını oluşturdu.

TEKİRA MEYDANI SİNYALİZE KAVŞAK UYGULAMASI

Trafik sıkışıklığının merkezi halinde olan Perşembe Pazarı ile Tekira Alışveriş Merkezi’nin bulunduğu meydanda, yine önemli bir karara imza atarak sinyalize akıllı kavşak uygulamasını devreye soktu. Trafik ışıkları ile bu bölgede yaşanan araç ve yaya trafiği düzene girmiş oldu.

RUŞEN GÜNEŞ CADDESİ, BAŞTAN AŞAĞI YENİLENDİ

Yine bu bölgede yaşanan sıkıntının çözümüne yönelik, hali hazırda Pazartesi ve Perşembe günleri semt pazarlarının kurulduğu Ruşen Güneş Caddesi baştan aşağı yenilenerek, trafik sıkışıklığını giderme aşamalarından bir diğeri daha hayata geçirilmiş oldu.

SOĞANCILAR CADDESİ İLE ŞEHRİN 2 YAKASI BİRLEŞTİRİLDİ

Hürriyet Mahallesi’nde yeni oluşturduğumuz 25 Metrelik Soğancılar Caddesi ile şehir merkezini Muratlı Caddesi’nden Çevre Yolu ile bağlantısı gerçekleştirilerek, şehrin 2 yakası birbirine bağlandı ve yeni bir alternatif yolu hayata geçirerek trafik sıkışıklığını bitirecek son aşama da hayata geçirildi.” ifadeleri kullanıldı.

Yapılan uygulamalar, yatırımlar ve hayata geçirilen projeler ile birlikte Süleymanpaşa’da trafik sorununun ortadan kalktığını belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Vatandaşlarımız yaptığımız yeni uygulamalar ve yatırımlar sonrası, trafik akışından ve rahatlamadan son derece memnun. Yıllardır süren trafik keşmekeşliğinden kurtulduklarını ifade ediyorlar. Vatandaşlarımızın memnuniyeti bizim için her şeyden önemli. Bu memnuniyeti görmek bizi de ziyadesiyle mutlu ediyor ve yeni projeleri hayata geçirme adına bize büyük bir güç veriyor. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, her geçen gün büyüyen ve gelişen yapısı, teknolojik donanımı, nitelikli personeli, projeleri hayata geçirmedeki kararlılığı ve Tekirdağ sevdası ile şehrimiz için çalışmaya devam etmektedir. Ulaşımla birlikte diğer alanlarda da proje ve yatırımlarımız bundan sonra da hız kesmeden devam edecektir. Vatandaşlarımız hiç merak etmesin ki Tekirdağ’ın güvencesi Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’dir.” dedi.
Editör : Tuğberk Erdem
1049 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu