İçişleri Bakanlığı, Ergene Belediyesi’nde İnceleme Başlattı
reklam
10 Haziran 2020
İçişleri Bakanlığı, Ergene Belediyesi’nde İnceleme Başlattı

İçişleri Bakanlığı, Ergene Belediyesi’nde İnceleme Başlattı

Sosyal medya uygulaması üzerinden açıklamalarda bulunan ve Ergene Belediyesi’ne İçişleri Bakanlığı tarafından müfettiş gönderildiğini söyleyen AK Parti Ergene İlçe Başkanı Cem Karaca, müfettişlerin kapsamlı incelemelerde bulunacağını ifade etti.

“Ergene Belediye Başkanlığı ile ilgili gündeme gelen iddia ve söylemler neticesinde, basına da yansıyan kayıp milyon davası, arsa satışları, ihaleler, organizasyon işleri ve emlâkçılık faaliyetleri gibi iddialar üzerine İçişleri Bakanlığı müfettişleri tarafından, Ergene Belediyesi’nde kapsamlı bir inceleme başlatılmıştır.” diyen Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ergene İlçe Teşkilat Başkanı Cem Karaca, konunun sonuna kadar takipçisi olacaklarını ifade etti.

AK Parti Ergene İlçe Teşkilat Başkanı Cem Karaca, yaptığı yazılı açıklamada, “Değerli Kamuoyu ve Ergeneli Hemşerilerimiz! Uzun zamandır Ergene Belediye Başkanlığı ile ilgili gündeme gelen iddia ve söylemler neticesinde, basına da yansıyan kayıp milyon davası, arsa satışları, ihaleler, organizasyon işleri ve emlâkçılık faaliyetleri gibi iddialar üzerine İçişleri Bakanlığı tarafından Ergene Belediyesi’nde bakanlık müfettişleri tarafından bugün kapsamlı bir inceleme başlatılmıştır. Çok ciddi iddia ve söylemler olan Ergene Belediyesi’nde yapılacak olan incelemeyi, çok yakından takip edeceğimizi ve süreç hakkında kamuoyunu bilgilendireceğimizi bildiririz. Sürecin, Ergene’de bulunan bu yolsuzluk iddialarını aydınlatacağına güvenimiz tamdır. Bu süreçte rahat uyumayarak, teşkilatımız ile birlikte Ergeneli vatandaşlarımızın hakkını savunmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
Editör : Tuğberk Erdem
1089 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu