Başkan Yüksel: Başarılarımıza, Kimse Gölge Düşüremez!
reklam
10 Haziran 2020
Başkan Yüksel: Başarılarımıza, Kimse Gölge Düşüremez!

Başkan Yüksel: Başarılarımıza, Kimse Gölge Düşüremez!

AK Parti Ergene İlçe Başkanı Cem Karaca’nın Ergene Belediyesi’ne müfettiş gönderildiği yönünde yaptığı yazılı açıklamanın ardından, beklenen cevap gecikmedi. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Başarılarımıza, kimse gölge düşüremez!” dedi.

Ergene Belediye Başkanlığı tarafından yapılan ve Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in imzasını taşıyan yazılı basın açıklamasında, “Ergene Belediyesi; kurulduğu günden bu yana edindiği şeffaf belediyecilik ilkesi ile hareket etmekte, gerçekleştirdiği tüm ihalelerini Kamu İhale Kanunu’na ve ilgili mevzuatlara uygun olarak yapmaktadır.

Ergene Belediyesi’nin iş ve işlemleri, tüm kurumlarda olduğu gibi, ilgili bakanlıklarca bugüne kadar denetlenmiş ve denetlenmeye de devam edecektir. İçişleri Bakanlığı tarafından görevlendirilen müfettişin Ergene Belediyesi’ne geldiği an, Ergene’de dikili bir ağacı olmayan AK Parti Ergene İlçe Başkanı tarafından açıklama yapılması ve bu açıklamanın belli kesimlerce sosyal medya hesaplarından talimatla aynı anda ve aynı şekilde paylaşılması, bir algı oluşturma çabası ve Ergene Belediyesi’ni yıpratma girişiminden başka bir şey değildir.

Kimse ellerini ovuşturmasın, Allah’ın izniyle kendimize güvenimiz tamdır. Vatandaşlarımızın da güvenini boşa çıkarmayacağız. Hizmetlerimiz, büyüyerek devam edecektir. Başarılarımıza, kimse gölge düşüremez!” ifadeleri yer aldı.

CEM KARACA, NE DEMİŞTİ?

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ergene İlçe Teşkilat Başkanı Cem Karaca, yaptığı yazılı açıklamada, “Değerli Kamuoyu ve Ergeneli Hemşerilerimiz! Uzun zamandır Ergene Belediye Başkanlığı ile ilgili gündeme gelen iddia ve söylemler neticesinde, basına da yansıyan kayıp milyon davası, arsa satışları, ihaleler, organizasyon işleri ve emlâkçılık faaliyetleri gibi iddialar üzerine İçişleri Bakanlığı tarafından Ergene Belediyesi’nde bakanlık müfettişleri tarafından bugün kapsamlı bir inceleme başlatılmıştır. Çok ciddi iddia ve söylemler olan Ergene Belediyesi’nde yapılacak olan incelemeyi, çok yakından takip edeceğimizi ve süreç hakkında kamuoyunu bilgilendireceğimizi bildiririz. Sürecin, Ergene’de bulunan bu yolsuzluk iddialarını aydınlatacağına güvenimiz tamdır. Bu süreçte rahat uyumayarak, teşkilatımız ile birlikte Ergeneli vatandaşlarımızın hakkını savunmaya devam edeceğiz.” ifadelerine yer vermişti.
Editör : Tuğberk Erdem
1472 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu