Elektrik Borçlarından Gecikme Faizleri Siliniyor
reklam
12 Ağustos 2020
Elektrik Borçlarından Gecikme Faizleri Siliniyor

Elektrik Borçlarından Gecikme Faizleri Siliniyor

Trakya Elektrik Perakende Satış A.Ş. (TREPAŞ), elektrik fatura borçlarını 03 Temmuz 2020 Cuma günü mesai saati bitimine kadar tek seferde nakit olarak ödeyen müşterilerin tüm faiz borçlarını sileceğini duyurdu.

TREPAŞ, Türkiye’nin de içinden geçtiği Koronavirüs (COVID-19) pandemisi ile mücadele sürecinde, Trakya bölgesindeki müşterilerine destek olmak ve enerji hizmetlerinden kesintisiz yararlanmalarını sağlamak amacıyla, vadesi geçmiş tüm elektrik fatura borçlarını 03 Temmuz 2020 mesai saati bitimine kadar nakit ödeyen müşterilerin tüm faiz borçlarını sileceğini duyurdu.

TREPAŞ, gerçekleştirdiği kampanya ile vadesi geçmiş fatura borçlarının, tek seferde nakit olarak ödenmesi durumunda oluşan tüm gecikme zammı tutarlarını, bir defaya mahsus olmak üzere tahsil etmeyecek. Müşteriler, sadece anapara borcunu ödeyerek borçlarını kapatmış olacaklar.

Kampanya, Resmi Daire, Sanayi, Ticarethane, Mesken ve Tarımsal Sulama müşterileri de dâhil olmak üzere tüm TREPAŞ müşterilerini kapsamaktadır. Müşteriler kampanyadan yararlanabilmek için 03 Temmuz 2020 Cuma günü mesai saati bitimine kadar herhangi bir ilave başvuruya gerek kalmaksızın tüm TREPAŞ Müşteri Hizmetleri Merkezleri’nden, TREPAŞ yetkili veznelerinden, anlaşmalı bankalardan ve PTT şubelerinden ödeme yapabilecekler.

Ayrıntılı bilgi için müşterilerin, www.trepas.com.tr adresinden ve 444 88 35 no’lu Çağrı Merkezi’nden bilgi alabileceği ifade edildi.
Editör : Tuğberk Erdem
927 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu