İhtiyaç Sahibi Çocuklara, 100 TL’lik Hediye Çeki
reklam
12 Ağustos 2020
İhtiyaç Sahibi Çocuklara, 100 TL’lik Hediye Çeki

İhtiyaç Sahibi Çocuklara, 100 TL’lik Hediye Çeki

Türk Kızılayı Çorlu Şubesi önderliğinde hayata geçirilen ve 30 gün sürecek olan sosyal sorumluluk projesi kapsamında ihtiyaç sahibi 150 çocuğun giyim gereksinimleri, Çorlu Çarşı Platformu’na üye işyerlerinden karşılanacak.

Türk Kızılayı Çorlu Şubesi’nin aldığı inisiyatif ve Çorlu Çarşı Platformu’na üye mağazaların verdiği destek doğrultusunda hayata geçirilen proje kapsamında, 100 TL’lik hediye alışveriş çekleri ihtiyaç sahibi çocukların velilerine dağıtıldı. Türk Kızılayı Çorlu Şubesi projeye 15 bin Türk Lirası bütçe ile nakdi katkı sağlarken, durumu olan çarşı esnafı da yapılan alışverişlerde değişen miktarlarda indirim (10 TL, 20 TL, 30 TL gibi) uygulayacak. Alışveriş çeklerini alan esnaf ürünü teslim edecek ve çeklerin tahsilâtını Türk Kızılayı Çorlu Şubesi’nden yapacak.

Projeyle ilgili açıklamalarda bulunan Çorlu Çarşı Platformu Sözcüsü Cem Mustafa Erdurur, “Türk Kızılayı Çorlu Şubesi’nin önderliğinde, Çorlu Çarşı Platformu olarak bir proje geliştirdik. İhtiyaç sahibi 150 çocuğumuzun giyim gereksinimleri, platformumuza üye işyerleri tarafından karşılanacak. Hazırladığımız 100 TL’lik hediye çeklerini, ihtiyaç sahibi çocuklarımızın velilerine dağıttık. Bu alışveriş çekleri, Çorlu Çarşı Platformu’na üye işyerlerinde geçerli olacak. Türk Kızılay’ı Çorlu Şubesi’nin 15 bin Lira’lık bütçe ayırdığı sosyal sorumluluk projesi, 30 gün sürecek.” dedi.
Editör : Tuğberk Erdem
950 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu