Süleymanpaşa Balık Hali, Yeni Sezona Yetişecek
reklam
14 Ağustos 2020
Süleymanpaşa Balık Hali, Yeni Sezona Yetişecek

Süleymanpaşa Balık Hali, Yeni Sezona Yetişecek

Esnafın daha iyi şartlarda hizmet verebilmesini, halkın ise sağlıklı ve güvenilir ürünleri ekonomik koşullarda temin edebilmesini sağlamak amacıyla yapımına devam edilen Süleymanpaşa Su Ürünleri Toptancı Hali, önümüzdeki balık avı sezonuna yetişecek.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, önümüzdeki balık avı sezonunda Tekirdağlılar’ın hizmetine sunulacak olan Süleymanpaşa Su Ürünleri Toptancı Hali’nde incelemelerde bulundu. Toplam inşaat alanı 6 bin 488 m², yapı taban alanı ise 3 bin 324 m² olan halin; ilçe açısından önemli bir geçim kaynağı olan balıkçılığa ivme kazandırması bekleniyor. Geçtiğimiz dönemde esnaf ve vatandaşların ihtiyacı göz önünde bulundurularak inşasına başlanan tesis, 2020 yılı balık avı sezonu öncesinde Tekirdağ halkının hizmetine sunulacak.

İnşaat alanında incelemelerde bulunan ve gelinen son durum hakkında teknik personelden bilgi alan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Tekirdağ, 2 denize de kıyısı bulunan 6 ilden biri. Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak, bu imkânı değerlendirmek adına faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bu kapsamda geçtiğimiz dönemde yapımına başladığımız Süleymanpaşa Su Ürünleri Toptancı Hali’ni, önümüzdeki günlerde esnaf ve halkımızın hizmetine sunacağız. Tesisimizin hizmete girmesiyle birlikte, vatandaşlarımız daha ekonomik koşullarda taze deniz ürünlerine ulaşma fırsatına sahip olacak. Tekirdağlı balıkçı esnafı ise sağlıklı ve hijyenik koşullarda deniz ürünlerini sergileme ve muhafaza etme imkanı bulacak. Tesisimizin, halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.
Editör : Tuğberk Erdem
983 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu