Ergene Velimeşespor Beşiktaş İle İşbirliği Yapacak
reklam
14 Ağustos 2020
Ergene Velimeşespor Beşiktaş İle İşbirliği Yapacak

Ergene Velimeşespor Beşiktaş İle İşbirliği Yapacak

Ergene Velimeşespor, yeni bir döneme hazırlanıyor. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin talimatıyla Velimeşe’ye gelen ve kulüp tesislerinde incelemelerde bulunan Futbol Akademi Direktörü Necmettin Çelikhan, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

2014 yılında kurulmasına ve henüz çok yeni bir kulüp olmasına karşın elde ettiği başarılarla tüm dikkatleri üzerinde toplayan Ergene Velimeşespor, Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş’ın da radarına girmeyi başardı. Yapılan açıklamada; yeni sezonda, Beşiktaş ile Ergene Velimeşespor’un her alanda iş birliği içerisinde olacağı kaydedildi.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin talimatı ile Velimeşe’ye gelen ve kulüp tesislerinde incelemelerde bulunan Beşiktaş Futbol Akademi, Kadın Futbol Takımı ve Futbol Spor Okulları sorumlusu Necmettin Çelikhan, Ergene Velimeşespor’un gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi aldı. Çelikhan, bu yıl tarihinde ilk kez Türkiye 2’nci Futbol Ligi’nde mücadele eden ve aldığı sonuçlarla adından sıkça söz ettiren Ergene Velimeşespor’un Teknik Direktörü Özgür Sağlam ve Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ile görüştü.

Beşiktaş Futbol Akademi, Kadın Futbol Takımı ve Futbol Spor Okulları sorumlusu Necmettin Çelikhan ile Ergene Belediyesi tarafından yaptırılan spor tesislerinde incelemelerde bulunan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Sporun her alanına yatırım yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Ergene Velimeşespor Kulübü, bizler için büyük bir gururun vesilesi oldu. Türkiye’nin her yerinde Tekirdağ, Ergene ve Velimeşe adını başarıyla temsil ediyoruz. İlçemizin, ilimizin ve bölgemizin gururu olduk. Bu başarımızda emeği olan tüm sporcu kardeşlerime, kulüp yöneticilerimize, teknik ekipte görev alan herkese en önemlisi de bizi her zaman destekleyen taraftarlarımıza, Ergene halkı adına teşekkür ediyorum.”  dedi.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve Ergene Velimeşespor Teknik Direktörü Özgür Sağlam Beşiktaş Futbol Akademi Direktörü Necmettin Çelikhan’a ziyaretin anısına Ergene Velimeşespor forması hediye etti.
Editör : Tuğberk Erdem
9886 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu