Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak’tan, Çorlu Mesaisi
reklam
21 Ekim 2020
Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak’tan, Çorlu Mesaisi

Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak’tan, Çorlu Mesaisi

Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’nde bir dizi temaslarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından Çorlu’da tamamlanan, devam eden ve planlanan hizmet ve projeleri yerinde inceledi.

Sabahın erken saatlerinde mesaisine başlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ilk olarak Cemaliye Mahallesi’nde bulunan otopark alanındaki düzenleme çalışmalarını inceledi. Otopark alanındaki faaliyetlerle ilgili olarak teknik personelden bilgi alan Başkan Albayrak, çalışmaların sorunsuz bir şekilde sürdürüldüğünü belirterek otoparkın önümüzdeki süreçte vatandaşların hizmetine sunulacağını söyledi.

Şehir içindeki araç yoğunluğunun azaltılması ve trafiğin rahatlatılması amacıyla Çorlu Belediyesi tarafından yapımı devam eden, kamulaştırma işlemleri ise Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nce yapılan “Çorlu Kuzey Yolu Projesi” alanında da incelemelerde bulunan Albayrak, teknik personelden projenin detayları hakkında bilgi aldı. Çorlu Kuzey Yolu Projesiyle; ilçenin kuzeyinde, doğudan batıya ulaşım sağlanacak. 01 Kasım Caddesi’nden Dumlupınar Caddesi’ne, akabinde Halit Ziya Uşaklıgil ve Fatih Caddesi’ne bağlantı olacak ve Çorlu’ya alternatif bir yol kazandırılacak.

Çorlu programı kapsamında Albayrak, Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Cumhuriyet Parkı’nda yürütülen peyzaj ve düzenleme çalışmalarını da yerinde inceledi. Devam eden faaliyetler hakkında teknik personelden bilgi alan Albayrak, çalışmalarda görev alan personele iyi çalışmalar dileklerinde bulundu.

Vatandaşların şehir içi ulaşımlarını rahat ve güvenli bir şekilde gerçekleştirebilmelerine imkân sağlamak amacıyla Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Çorlu Orion Kavşağı’nda yürütülen faaliyetleri de inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, devam eden ilave şerit ve düzenleme çalışmalarının tamamlanmasıyla Çorlu’da şehir içi trafiğinin rahatlatılacağını dile getirdi. Albayrak, gerçekleştirilen yatırımların Çorlu halkına hayırlı olması temennisinde bulundu.
Editör : Tuğberk Erdem
1340 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu