Gölet Sakinlerinin İmdadına, Fen İşleri Yetişti
reklam
21 Ekim 2020
Gölet Sakinlerinin İmdadına, Fen İşleri Yetişti

Gölet Sakinlerinin İmdadına, Fen İşleri Yetişti

Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Marmaracık Mahallesi’nde bulunan göletin kuruması sebebiyle arazözlerle su takviyesinde bulundu. İçinde su kaplumbağaları ve balıkların olduğu göletteki su, normal seviyeye getirildi.

Marmaracık Mahallesi’nde bulunan göletteki su seviyesinin kurak geçen yaz mevsimi nedeniyle azalması sonucu harekete geçen Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, hummalı bir çalışma yürüterek gölete su takviyesinde bulundu. Çok sayıda su canlısının yaşadığı gölete su takviyesinde bulunan ekipler hem görsel görünüm açısından hem de gölet sakinlerinin hayatı açısından önlem almış oldu.

Marmaracık Mahallesindeki göletin en güzel mesire alanlarından biri olduğunu belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Yaz döneminde, özellikle ailelerin hafta sonları en çok tercih ettiği mesire alanlarından biri olan ve Marmaracık Mahallemizde bulunan göletimizdeki su seviyesinin azalması sonrasında ekiplerimiz, arazözler ile gölete su takviyesinde bulundu. Gölet etrafında çöp toplama, ot ve çim biçme çalışmaları da ekiplerimiz tarafından periyodik olarak yapılmaktadır. Ama belirtmek isterim ki tüm bunlardan daha önemli bir husus var. O da bu değerlerimize hep birlikte sahip çıkmaktır. Çöplerimizi çöp kovalarına atmalı ve etrafımızı kirletmemeliyiz. Sonuç olarak buralar, siz değerli halkımızındır!” dedi.
Editör : Tuğberk Erdem
6885 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu