Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak, İlk 5’te Yer Aldı
reklam
21 Ekim 2020
Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak, İlk 5’te Yer Aldı

Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak, İlk 5’te Yer Aldı

İl genelinde birçok hizmet ve projeye imza atan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Avrasya Kamuoyu Araştırma Merkezi tarafından yapılan ankette, Türkiye’nin En Beğenilen Büyükşehir Belediye Başkanları arasında yer aldı.

Yaptığı hizmet ve yatırımlarla Tekirdağlı vatandaşların güvenini kazanan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Avrasya Kamuoyu Araştırma Merkezi tarafından yapılan “Başarılı Belediye Başkanları” anketinde birçok başarılı ve önemli büyükşehir belediyesini geride bırakarak 30 büyükşehir belediye başkanı arasında 5’inci sırada yer aldı.

Avrasya Kamuoyu Araştırma Merkezi’nin yaptığı ankette vatandaşlara, “Yaşadığınız ilin büyükşehir belediye başkanlığı seçimi yenilenecek olsa mevcut başkana oy verir misiniz?  Belediye başkanınızın yaptığı icraatları beğeniyor musunuz?” gibi sorular yöneltildi. Tekirdağ genelinde ankete katılan vatandaşların yüzde 59,9’u Başkan Kadir Albayrak’tan memnun olduklarını ifade ettiler.

Tekirdağ’ın büyükşehir statüsüne geçmesiyle birlikte Kurucu Büyükşehir Belediye Başkanı sıfatıyla göreve başlayan Başkan Kadir Albayrak, yaklaşık 6 yıllık süreçte birçok alanda altyapıdan üstyapıya, kentin her noktasında önemli projeleri hayata geçirdi. Asli belediyecilik görevlerini aksatmadan yerine getiren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik alanında da Türkiye genelindeki diğer belediyelere örnek olabilecek hizmetlere imza attı. Özellikle COVID-19 döneminde halk sağlığını korumak adına il genelinde önemli çalışmalar gerçekleştirdi.

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “İlk hizmet dönemimizden bu yana kentimizin dinamiklerini, beklenti ve ihtiyaçlarını hem bilimsel hem de geleneksel yöntemlerle doğru bir şekilde tespit ettik. Tüm bu etkenleri göz önünde bulundurarak halkımıza kaliteli hizmet vermek amacıyla mesai mefhumu gözetmeksizin ekibimle birlikte yatırım ve proje ürettik. Avrasya Kamuoyu Araştırma Merkezi tarafından yapılan ankette, COVID-19 dönemindeki faaliyetlerin de göz önünde bulundurulması, bizleri oldukça memnun etti. Salgın sürecinde 11 ilçemizde de halk sağlığını gözeterek periyodik aralıklarla dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirdik, gerçekleştirmeye de devam ediyoruz. Ayrıca Tekirdağ genelinde vatandaşlarımıza ücretsiz olarak yaklaşık 2 milyon adet maske dağıttık. ‘Mavi Gözlü’ güzel kentimiz çok büyük bir potansiyele sahip. Tarım, hayvancılık ve sanayide Türkiye’nin en önemli şehirleri arasında yer alıyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak, kentimizin bu potansiyelini değerlendirerek Tekirdağ’ımızı Avrupa’nın önemli şehirleriyle yarışır bir şehir haline getirmek istiyoruz. Bizlere güvenen halkımıza bir mesaj vermek istiyorum; ‘Birlikte başardık.’ Tekirdağ ve Tekirdağlılar için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.
Editör : Tuğberk Erdem
7075 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu