Banklar, Sosyal Mesafe Kuralına Göre Revize Edildi
reklam
22 Ekim 2020
Banklar, Sosyal Mesafe Kuralına Göre Revize Edildi

Banklar, Sosyal Mesafe Kuralına Göre Revize Edildi

Çerkezköy Belediyesi, Koronavirüs salgını sürecinde vatandaşların sağlığı için parklardan topladığı bankların yerine, belediye öz kaynakları ile imal edilen yeni bankları yerleştiriyor. Montaj işlemi, sosyal mesafe kurallarına uygun olarak yapılıyor.

Çerkezköy Belediyesi, Koronavirüs (COVID-19) salgınının yayılımını önlemek amacıyla ilçe sınırları içindeki tüm parklardan ve ana caddelerden topladığı bankların yerine, Makine İkmal, Bakım ve Onarım Müdürlüğü ekipleri tarafından imal edilen yeni bankları yerleştiriyor. Çerkezköy Belediyesi’nin kendi öz kaynakları ile imal edilen ve 2 kişilik olarak tasarlanan banklar, 1,5 metrelik mesafeler bırakılarak monte ediliyor.

ÖZ KAYNAKLARLA İMAL EDİLDİ

Yeni yapılan bankların, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince, normalleşme planı ile parklara ve ana caddelere yeniden yerleştirildiğini söyleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Pandemi dolayısıyla, tüm parklarımızdan ve ana caddelerimizden oturma alanlarını kaldırmıştık. Vatandaşlarımızın sağlığını düşünerek topladığımız banklarımızın yerine kendi öz kaynaklarımız ile imal ettiğimiz bankları, sosyal mesafe kurallarını gözeterek yeniden vatandaşlarımızın kullanımına sunmaya başladık.” dedi.

BAŞKAN AKAY’DAN ÇAĞRI

Pandemi süresince Çerkezköy Belediyesi olarak vatandaşların sağlığı için tüm imkânların seferber edildiğini sözlerine ekleyen Akay, “Salgın tehlikesi, henüz geçmiş değil. Vatandaşlarımızı; içinde bulunduğumuz bu sıkıntılı süreçte, sokağa çıktıklarında maskelerini takmaları ve tedbirlere uymaları konusunda daha duyarlı olmaya davet ediyoruz. Sağlığımız için alınan tedbirlere hassasiyetle uymaya özen göstermeliyiz!” diye konuştu.
Editör : Tuğberk Erdem
6550 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu