Başkan Yüksel’den, Salgına Karşı Tedbir Çağrısı
reklam
22 Ekim 2020
Başkan Yüksel’den, Salgına Karşı Tedbir Çağrısı

Başkan Yüksel’den, Salgına Karşı Tedbir Çağrısı

Havaların soğuması ile birlikte Koronavirüs (COVID-19) salgını riskinin arttığına dikkat çeken Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yayınlayarak vatandaşları tedbirli davranmaları konusunda uyardı.

Havaların soğuması ile birlikte gribal enfeksiyonların artmasının ve Koronavirüs (COVID-19) salgınının da yükselişe geçmesinin beklendiğini ifade eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, önümüzdeki süreçte daha dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.

GRİBAL HASTALIKLARA DİKKAT!

Mevsim geçişine dikkat çeken Yüksel, yaptığı açıklamasında, “Malumunuz olduğu üzere artık sonbahardayız. Hemen ardından da kış geliyor. Bu süreç, gribal hastalıkların kol gezdiği bir süreç! Başımızda bir de Koronavirüs (COVID-19) laneti var. Allah’ım, inşallah milletimizi bir an önce bu illetten kurtarır. Çocuklarımızın tam zamanlı okullarına gidebilmesi için özellikle büyüklere, yani bizlere oldukça fazla görev düşüyor.” dedi.

TEDBİRLERİ, DAHA SIKI UYGULAMALIYIZ

Alınması gereken tedbirler konusunda hatırlatmalarda bulunan Yüksel, “Bu dönemde, tedbirlerimizi biraz daha sıkılaştırmamız gerekiyor. Ne olur, büyük küçük demeden hepimiz maskemizi takalım! Bu maskeyi takmak zorundayız. Sosyal mesafemize ve kişisel temizliğimize de dikkat etmemiz gerekiyor. Eğer bunu başarabilirsek, bu illetten hep birlikte kurtulacağımıza inanıyorum. Süreç çok kritik geçiyor. Hepimiz Sayın Sağlık Bakanı’mızı dinliyoruz. Ülkemizdeki Koronavirüs (COVID-19) vaka sayılarını görüyoruz. Biz ilçemizde, bu illetten bir an önce kurtulmak istiyoruz.” diye konuştu.

BİRBİRİMİZİ KONTROL EDEREK, BU İLLETTEN KURTULALIM

Süleymanpaşa’da bugüne kadar küresel salgınla başarılı bir mücadele sergilendiğini kaydeden Yüksel, “Çok şükür, bugüne kadar süreci hep birlikte iyi idare ettik. Ama bundan sonraki süreci daha sıkı tedbirlerle göğüslememiz gerekecek. O yüzden; maske, mesafe ve temizlik… Ne olur dikkat edelim! Özellikle işletme sahiplerimize rica ediyorum. Arkadaşlarıma talimat verdim, kapılarınıza konuyla ilgili bilgilendirme notları asacağız. Ama gelen müşterilerinize sizler de tatlı dille anlatın. Vatandaşlarımızın da işletmelerle ilgili bir sıkıntı varsa, yine tatlı bir dille uyarmalarını rica ediyorum. Birbirimizi kontrol ederek, bu illetten kurtulmanın çaresini birlikte üretmemiz gerektiğini hatırlatmak istiyorum. Allah’a emanet olun.” dedi.
Editör : Tuğberk Erdem
6687 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu