Çorlu’daki Atatürk Evi’nde, Yavaş Yavaş Sona Yaklaşılıyor
reklam
22 Ekim 2020
Çorlu’daki Atatürk Evi’nde, Yavaş Yavaş Sona Yaklaşılıyor

Çorlu’daki Atatürk Evi’nde, Yavaş Yavaş Sona Yaklaşılıyor

Temeli 10 Kasım 2019 tarihinde atılan ve belediye, sanayici, esnaf ve halkın el ele vererek yapımını üstlendiği Atatürk Evi’ndeki çalışmalar, tüm hızıyla devam ediyor. Yapının, 10 Kasım 2020 tarihinde ziyarete açılıp açılamayacağı ise merak konusu…

10 Kasım 2019 tarihinde Çorlu halkının katılımıyla düzenlenen temel atma töreninin ardından, aradan geçen yaklaşık 1 yıllık sürede Atatürk Evi’nin kaba inşaatı tamamlandı. Binada ahşap ve boyama çalışmaları devam ederken, su ve elektrik tesisatı ile bahçe drenaj çalışmaları da start aldı.

Yapılmakta olan çalışmaların olanca hızıyla sürdüğünü belirten ve Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Özcan Veysel Tunçcan, “Atatürk sevdalısı bir şehir olarak hayata geçirdiğimiz Atatürk Evi projemizin inşaatında, yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz. Bina inşaatımızın tamamlanmasıyla birlikte ekiplerimiz ahşap ve boyama çalışmalarının yanı sıra su ve elektrik tesisatları ve bahçe drenaj sistemleri üzerinde çalışmalarını yoğunlaştırdılar. Buradaki çalışmaların sona ermesinin ardından bahçe yürüyüş yollarının yapımına başlanılacak ve akabinde bahçe peyzajı ile düzenlemeler sona erecek. Diğer yandan Atatürk Evimizin iç mekân ahşap çalışmaları da devam ediyor. Çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayarak, Çorlu’muza ayrı bir değer katacak olan Atatürk Evi’mizin açılışını gerçekleştirmeyi planlıyoruz.” dedi.

Öte yandan Atatürk Evi’nin, söz verildiği üzere 10 Kasım 2020 tarihinde ziyarete açılıp açılamayacağı ise merak konusu oldu.
Editör : Tuğberk Erdem
6784 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu