Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak, Gözünü Zirveye Dikti!
reklam
22 Ekim 2020
Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak, Gözünü Zirveye Dikti!

Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak, Gözünü Zirveye Dikti!

Eylül ayı içerisinde yapılan vatandaş memnuniyeti anketinde, 30 büyükşehir belediye başkanı arasında 5’inci sırada yer alan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yapılan son ankette 3 sıra birden yükselerek zirveye göz dikti.

İnsan odaklı belediyecilik anlayışıyla il genelinde önemli hizmet ve projelere imza atan ve vatandaşların memnuniyetini kazanan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Avrasya Kamuoyu Araştırma Merkezi tarafından yapılan son ankette, yüzde 59,1 oy oranı ile Türkiye’nin en beğenilen büyükşehir belediye başkanları arasında 2’nci sırada yer aldı. Listenin ilk sırasında ise Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek yer alıyor.

ANKETTE, NELER SORULDU?

Avrasya Kamuoyu Araştırma Merkezi’nin yaptığı ankette vatandaşlara; “Yaşadığınız ilin büyükşehir belediye başkanlığı seçimi yenilenecek olsa mevcut başkana oy verir misiniz?”, “Belediye başkanınızın yaptığı icraatları beğeniyor musunuz?” gibi sorular yöneltildi. Tekirdağ genelinde ankete katılan vatandaşların yüzde 59,1’i Başkan Kadir Albayrak’tan memnun olduklarını ifade ettiler.

ÖNEMLİ PROJELERE İMZA ATILDI

Tekirdağ’ın “Büyükşehir” statüsüne kavuşmasıyla birlikte “Kurucu Büyükşehir Belediye Başkanı” sıfatıyla göreve başlayan Kadir Albayrak, yaklaşık 6 yıllık süreçte il genelinde birçok alanda önemli projeleri hayata geçirdi. Asli belediyecilik görevlerini aksatmadan yerine getiren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik alanında da örnek hizmetlere imza attı. Özellikle salgın döneminde halk sağlığını korumak adına il genelinde önemli çalışmalar gerçekleştirdi.

“GÜVENMEYE” ve “İNANMAYA” DEVAM EDİN!

Yapılan tüm çalışmalarda vatandaş memnuniyetini her şeyin önünde tuttuklarının altını çizen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Halkımıza kaliteli hizmet vermek amacıyla ekibimle birlikte, mesai mefhumu gözetmeksizin gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Avrasya Kamuoyu Araştırma Merkezi tarafından yapılan ankette, Koronavirüs (COVID-19) salgını dönemindeki faaliyetlerin de göz önünde bulundurulması bizleri oldukça memnun etti. Salgın sürecinde 11 ilçemizde de periyodik aralıklarla dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirdik, gerçekleştirmeye de devam ediyoruz. Ayrıca il genelindeki vatandaşlarımıza ücretsiz olarak yaklaşık 2 milyon adet maske dağıttık. Tarım-hayvancılık ve sanayi üretiminde, Türkiye’nin önde gelen şehirleri arasında yer alıyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak, kentimizin bu potansiyelini değerlendirerek Tekirdağ’ımızı Türkiye’nin parlayan yıldızı haline getirmeyi hedefliyoruz. Yaptığımız yatırım ve hizmetlerin halkımız tarafından takdir edildiğini görmek, hedefe ulaşma yolunda bizleri daha da iyi motive ediyor. Vatandaşlarımız, bizlere güvenmeye ve inanmaya devam etsin! Yapacağımız yatırımlar, hayata geçireceğimiz projeler ile onların güvenini boşa çıkarmayacağız. Gece gündüz Tekirdağ için, Tekirdağ’ı geleceğe taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Editör : Tuğberk Erdem
6599 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu