19 Ekim Muhtarlar Günü, Düzenlenen Törenle Kutlandı
reklam
12 Kasım 2020
19 Ekim Muhtarlar Günü, Düzenlenen Törenle Kutlandı

19 Ekim Muhtarlar Günü, Düzenlenen Törenle Kutlandı

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla düzenlenen çelenk sunma törenine katıldı. Valilik önünde yapılan törende Atatürk Anıtı’na çelenk sunulurken, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı’mız okundu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla düzenlenen çelenk sunma törenine katıldı. Tarihi Tekirdağ Valiliği önünde gerçekleştirilen törende Atatürk Anıtı’na çelenk sunulurken, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı’mız okundu.

Çelenk sunma töreni sonrasında 19 Ekim Muhtarlar Günü ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Tekirdağ’ın geleceğine yön veren proje ve yatırımlarımızı hazırlarken, muhtarlarımızın görüş ve önerilerini de dikkate alıyoruz. ‘Sevdamız Tekirdağ’ diyerek çıktığımız hizmet yolunda, katılımcı demokrasi anlayışımızın bir gereği olarak muhtarlarımızla birlikte yürümeye devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle demokrasimizde büyük önemi olan muhtarlarımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü en içten duygularımla kutluyorum.” dedi.

Programa Başkan Kadir Albayrak’ın yanı sıra Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Uzunlar, Süleymanpaşa Muhtarlar Derneği Başkanı Mahir Sadık, siyasi parti temsilcileri ve mahalle muhtarları katıldı.

Editör : Tuğberk Erdem
895 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu