Zorunlu Olmadıkça Evlerinizden Çıkmayın!
reklam
12 Kasım 2020
Zorunlu Olmadıkça Evlerinizden Çıkmayın!

Zorunlu Olmadıkça Evlerinizden Çıkmayın!

Çorlu Belediye Meclisi Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda konuşan ve pandemi tedbirlerinin önemine değinen Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, “Zorunlu olmadıkça evlerimizden çıkmayalım, teması mümkün olduğunca azaltalım.” dedi

Çorlu Belediye Meclisi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı 2’nci Oturumu’nun açılış konuşmasını yapan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Mart ayından itibaren ülkemizde etkilerini hissettiren Koronavirüs (COVID-19) salgınına karşı alınan tedbirlerin önemine vurgu yaptı. Gündem maddelerinin görüşülmesine geçilmeden önce konuşan ve vaka sayılarındaki artışın tedirgin edici boyutta olduğunu belirten Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, “Günlük hayatımızda, gündemimizden hiç düşürmememiz gereken bir konu var! Bildiğiniz üzere Koronavirüs salgını, tüm hızıyla devam ediyor. Vakalar, her geçen gün artıyor. Tanıdıklarımız, sevdiklerimiz ve ailelerimiz Koronavirüs ile mücadele ediyor. Üzülüyoruz, endişeleniyoruz.” dedi.

KURALLARA UYMAMIZ ŞART

Başkan Sarıkurt, “Çorlulu hemşehrilerimizden rica ediyorum. Hem kendi sağlığımız hem sevdiklerimizin sağlığı hem de toplum sağlığı için; lütfen sosyal mesafe, temizlik ve maske kurallarına uyalım. Biliyorum, hepimiz normal hayatımızı çok özledik. Eski günlerimize kavuşabilmemiz için, kurallara uymamız şart! Lütfen çok dikkat edelim. Zorunlu olmadıkça evlerimizden çıkmayalım, teması mümkün olduğunca azaltalım.” diye konuştu.

HEPİMİZE ÖNEMLİ GÖREVLER DÜŞÜYOR

Pandemi tedbirleri kapsamında belediye meclis üyelerine de önemli görevler düştüğünü belirten Sarıkurt, “Lütfen; çevremizi, tanıdıklarımızı uyaralım. Durumun ciddiyetinin kavranabilmesi için elimizden geleni yapalım. Bu salgını, hep birlikte mücadele ederek atlatalım.” dedi.
Editör : Tuğberk Erdem
34825 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu