Bir Kahramanlık Hikâyesi Yazmak İstiyoruz
reklam
12 Kasım 2020
Bir Kahramanlık Hikâyesi Yazmak İstiyoruz

Bir Kahramanlık Hikâyesi Yazmak İstiyoruz

7’nci Olağan İlçe Kongresi’yle göreve gelen AK Parti Çorlu İlçe Yönetimi, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Kahvaltıya katılan Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, “Arkadaşlarımızla birlikte, Çorlu’da bir kahramanlık hikâyesi yazmak istiyoruz.” dedi.

18 Ekim 2020 Pazar günü gerçekleştirilen Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çorlu 7’nci Olağan İlçe Kongresi’yle göreve gelen Mustafa Keskin önderliğindeki İlçe Yönetimi, ilçede görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi. Özcanlar Köfte Çorlu Şubesi’nde düzenlenen kahvaltılı organizasyonda, ilçe yönetimine seçilen isimler tek tek ayağa kalkarak kendilerini tanıttılar. Toplantıda hazır bulunan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, yaptığı konuşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAĞIZ

Yapılan kahvaltılı toplantının ilk konuşmasını, AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Mustafa Keskin gerçekleştirdi. Kayıtlı 400 delegeden sadece 177’sinin oy kullandığı ve geçerli sayılan oyların 146’sını alarak tek liste ile gidilen kongrede ilçe başkanı olarak seçilen Mustafa Keskin, yaptığı kısa konuşmada, “Öncelikle şehrimizin daha iyi bir kent olması noktasında hep beraber çalışmak için yola çıktık. Bundan sonraki süreçte, siz değerli basın mensuplarımızla daha sık bir araya geleceğiz. Şehrimiz için sizlerin görüş ve önerileri, bizler adına çok kıymetli. Birlik ve beraberlik içerisinde, güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum.” dedi.

HIZLI AMA GÜZEL BİR EKİP OLDU

Keskin’in ardından, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan söz aldı. Özcan, “Bildiğiniz üzere, ilçe ana kademe kongrelerimizi, Çorlu ile bitirmiş olduk. Çorlu, en son kongremizdi. 6 ilçenin Gençlik Kolları Seçimleri’ni bitirdik, bununla birlikte Gençlik Kolları Kongreleri’miz halen devam ediyor. Kadın Kolları Kongreleri’miz ise önümüzdeki hafta sonu başlayacak. 13 Kasım tarihine kadar, hem İlçe Gençlik Kolları hem de İlçe Kadın Kolları Kongreleri’miz tamamlanmış olacak. Tekirdağ İl Kongresi’nin sonrasına, sadece İl Kadın Kolları ve İl Gençlik Kolları Kongreleri’miz kalmış olacak. Onları da Kasım ayı içerisinde bitirmiş olacağız. Daha sonra 2023 ve 2024 Seçimleri için sahada çalışmaya gayret edeceğiz. Çorlu İlçe Kongresi ve İlçe Yönetimi için, ‘Hızlı oldu, ama güzel bir ekip oldu.’ diyebiliriz. Arkadaşlarımızla beraber, Çorlu için uyum içerisinde gayret edeceğiz. Arkadaşlarımızla birlikte, Çorlu’da bir kahramanlık hikâyesi yazmak istiyoruz. İlk tanışma toplantısını geçen hafta yapmıştık. Hatta toplantının hiç bitmeyeceğini, gece boyu süreceğini düşündüm.” diye konuştu.

YAVUZ BAŞKAN’LA HUSUMETİMİZ YOK!

AK Parti Çorlu eski İlçe Başkanı Yavuz Uylaş’ın kendisiyle ilgili sarf ettiği sözlerin hatırlatılması üzerine ise Özcan, “Yavuz Uylaş’ı ziyaret edeceğim. Olayın hemen arkasından, haber programına çıktı. Biraz gerginliği olabilir, öfkesi olabilir. Yaşadığı gerginlik, ona biraz farklı şeyler söyletmiş olabilir. Bir ay sonra çıksaydı programa, başka şeyler söyleyebilirdi eminim. Bizim hakkımızda ne söylediğine, pek takılmıyorum. İnsanın olduğu her yerde, hata ve eksik olabilir. Her şey olabilir… O, bizim dava arkadaşımızdır. Alın teri akıtmıştır, akıl teri akıtmıştır. Güzel işlere imza atmıştır, iyi de işbirliği yapmışızdır. Ama zaman zaman ayrı düştüğümüz konular da olabilir. Bizim küslüğümüz, kavgamız, husumetimiz yok!” dedi.

ÇORLU’YA DAHA SIK GELECEĞİZ

‘Geçmiş aylarda Çorlu’ya sık gelmediği, şimdi ise çok sık uğradığı’ yönündeki eleştirel soruya ise Özcan, “Kongre süreci vardı, Çorlu’ya çok sık gelmek zorundaydık. Sonuçta bu kongreyi yapmamız gerekiyordu. Bugün İlçe Başkanı Yavuz Uylaş olsaydı ve sağımızda otursaydı, yine bu süreçte çok sık gelmiş olacaktık. Daha sık geleceğiz… İl Başkanlığı için harcadığımız zamanın aynısını, Çorlu için de harcamamız gerektiğini çok iyi anladım. Bunu da yapacağız. Çorlu için değer üreteceğiz.” dedi. 
Editör : Tuğberk Erdem
34762 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu