Çorlu Kent Konseyi Hanımeli Çarşısı, 93’üncü Kez Kuruldu
reklam
12 Haziran 2021
Çorlu Kent Konseyi Hanımeli Çarşısı, 93’üncü Kez Kuruldu

Çorlu Kent Konseyi Hanımeli Çarşısı, 93’üncü Kez Kuruldu

Çorlu Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından kurulan Hanımeli Çarşısı’nda kadınlar, el emeği ürünlerini satışa çıkardılar. 93’üncü kez kurulan Hanımeli Çarşısı’nda, aile bütçelerine katkı sağlamak isteyen 49 ev kadını stant açtı.

Çorlu Kent Konseyi Kadın Meclisi Hanımeli Çarşısı’nda stantlar, 93’üncü kez kuruldu. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı sebebi ile Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan ve çok yakında “Dalya” demeye hazırlanan çarşı hakkında açıklamalarda bulunan Çorlu Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Okyanus Feray Toprak Kaya, “Hanımeli Çarşımızı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı sebebi ile Cumhuriyet Meydanı’nda açtık. Doğal ürün satışının yanı sıra el emeği ürünlerin satışının da yapıldığı Hanımeli Çarşımızda kadınlarımız, aile bütçelerine katkı sağlıyorlar. Şu an, Hanımeli Çarşımızı 93’üncü kez açmış buluyoruz. İnşallah 100’ünsünü de kurduğumuzda, açılışını hep birlikte kutlayacağız. Genel toplama baktığımız zaman 80’e yakın kadınımız, değişik zamanlarda kurulan bu çarşıda yer aldı. Ama bugün burada, 49 kadınımız ve 88 standımız var. Kadınlarımız, burada olmaktan dolayı çok mutlular. Bildiğiniz üzere Koronavirüs (COVID-19) salgını nedeni ile gıda maddelerinin satışını gerçekleştiremiyoruz. İnşallah bu illetten bir an önce kurtulur ve önümüzdeki sağlıklı günlerde gıda maddelerinin satışını da yaparız. Açılışımıza katılan değerli protokol üyelerimize, Çorlu Kent Konseyi Kadın Meclisi’mize ve Hanımeli Çarşımızda stant açan emekçi kadınlarımıza buradan teşekkür ediyor, tüm Çorlu halkını kadınlarımızın el emeklerine destek vermek üzere çarşımıza davet ediyorum.” dedi.

93’üncü kez açılan Hanımeli Çarşısı’na katılarak stant açan kadınların 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayan Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Okyanus Feray Toprak Kaya, kendilerine Türk Bayrağı armağan etti.
Editör : Tuğberk Erdem
922 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu