Merkez İlçe Süleymanpaşa’ya, Buz Sporları Merkezi Açılıyor
reklam
12 Haziran 2021
Merkez İlçe Süleymanpaşa’ya, Buz Sporları Merkezi Açılıyor

Merkez İlçe Süleymanpaşa’ya, Buz Sporları Merkezi Açılıyor

Yapımı tamamlanan Süleymanpaşa Buz Sporları Merkezi, kısa bir süre sonra hizmete girecek. Süleymanpaşa Belediyesi ve Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile faaliyet gösterecek olan merkez, Trakya’da tek olma özelliğini taşıyor.

Süleymanpaşa Belediyesi ve Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile hayata geçen Süleymanpaşa Buz Sporları Merkezi, kısa bir süre sonra hizmet vermeye başlayacak. Süleymanpaşa Buz Sporları Merkezi bünyesinde, buz pateni, buz hokeyi, artistik patinaj, körling gibi sporların eğitimleri verilebilecek. Trakya’dan genç sporcuların yetişmesini olanak sağlayacak ve ilçeyi buz sporları merkezi haline getirecek olan tesis, gerek yurtiçinden gerekse yurtdışından gelecek olan sporculara ve eğitimcilere de ev sahipliği yapacak.

ÇOK KISA SÜRE İÇERİSİNDE AÇILACAK

Süleymanpaşa Buz Sporları Merkezi’nin çok yakında hizmete gireceğini ifade eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, “Süleymanpaşa Belediyesi olarak, çalışmalarını Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’müz ile birlikte tamamladığımız, Süleymanpaşa Buz Sporları Merkezi’mizi çok yakında açmaya hazırlanıyoruz. Merkezimiz, çok kısa bir süre sonra çocuklarımızın ve gençlerimizin hizmetinde olacak. İl Müdürü’müz Sayın Ahmet Üzgün ile birlikte, açılış öncesi son hazırlıkları yerinde inceledik. Çocuklarımız ve genç kardeşlerimiz için buz sporları eğitimi kayıtlarına, önümüzdeki günlerde yapacağımız duyuru ile birlikte başlayacağız. Şimdiden bölgemize ve şehrimize, hayırlı olsun.” dedi.

28 ADET TESİS KAZANDIRILDI

2021 yılını Gençlik ve Spor Yılı olarak ilan eden Süleymanpaşa Belediyesi, çocuk ve gençlerin sportif aktivitelere yönelmesi, kötü alışkanlıklardan uzak durması, sosyal medya ve dijital bağımlılıktan kurtularak sosyalleşmeleri için yapılan spor yatırımları kapsamında 28 adet spor tesisini şehre kazandırmıştı. Ayrıca Zafer Mahallesi’nde yeni bir spor tesisi inşa edecek olan Süleymanpaşa Belediyesi, şehir merkezindeki spor salonu ihtiyacını da gidermiş olacak.
Editör : Tuğberk Erdem
1027 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu