Çorlu'daki Öğretmenler Ormanı, Her Geçen Gün Büyüyor
reklam
18 Haziran 2021
Çorlu'daki Öğretmenler Ormanı, Her Geçen Gün Büyüyor

Çorlu'daki Öğretmenler Ormanı, Her Geçen Gün Büyüyor

Çorlu Belediyesi, Çevre Koruma Dergisi (ÇEVKOR) ve çok sayıda firmanın işbirliği ile Öğretmenler Ormanı’nda gerçekleştirilen ağaç dikim etkinliği kapsamında, bin 115 adet Toros sediri toprakla buluştu.

Çorlu Belediyesi, Çevre Koruma Dergisi (ÇEVKOR) ve çok sayıda firmanın işbirliği ile ağaç dikim etkinliği gerçekleştirildi. Öğretmenler Ormanı’nda gerçekleştirilen ağaç dikim etkinliğine; Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Belediye Başkan Yardımcıları Güner Çetin ve Özcan Veysel Tunçcan, Çevre Koruma Dergisi (ÇEVKOR) Genel Müdürü Ayhan Tokuştepe’nin yanı sıra Çorlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile sponsor firmalar Hilton Garden Inn, Lila Kağıt AŞ, Panab Enerji, Özbağ Mühendislik, Bayrec Geri Dönüşüm, Termo Teknik, Vatan Kablo, Erişmiş Otomatik Şanzıman, Biberoğlu  Mimarlık, Karyem  Gıda, Özay  Makine, AC Mekatronik, Lema Yapı, Koçak Yapı, Ceylan Metal, Baykara Market ve Özkar Boru temsilcileri ile çalışanları katıldı.

Çorlu Belediyesi olarak temiz ve yaşanabilir bir çevre için çalışmalarını sürdürdüklerini ve Öğretmenler Ormanı’nın her geçen gün daha da büyüdüğünü ifade eden Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, “Çocuklarımızdan aldığımız emanete sahip çıkabilmek, Çorlu’muzda temiz ve daha yaşanabilir bir çevre için çalışıyoruz. Bu kapsamda şehrimizin farklı noktalarında ağaçlandırma çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugün de Çevre Koruma Dergisi (ÇEVKOR) ve çok sayıda işletme ile iş birliği yaparak Öğretmenler Ormanı’na ağaç dikimi gerçekleştirdik ve bin 115 adet Toros sedirini toprakla buluşturduk. Ağaçların teminini sağlayan firmalarımız ile Çevre Koruma Dergisi (ÇEVKOR) Genel Müdürü Ayhan Tokuştepe ve nezdinde emek veren herkese teşekkür ederim. Çorlu'’muzu yemyeşil bir kent hâline getirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.

Bin 115 Toros sedirinin toprakla buluşturulmasının ardından, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt tarafından, ÇEVKOR Genel Müdürü Ayhan Tokuştepe’ye ve destek veren firmalara teşekkür plaketi sunuldu. Başkan Sarıkurt’un plaket sunumunun ardından ÇEVKOR Genel Müdürü Tokuştepe de desteklerinden ötürü Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Başkan Yardımcıları Güner Çetin ve Özcan Veysel Tunçcan ile Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkililerinin yanı sıra sponsor firmalara da günün anısına plaket takdim etti.
Editör : Tuğberk Erdem
1153 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu