Çorlu'daki Bu Yollar, Araç Trafiğine Kapanacak!
reklam
19 Haziran 2021
Çorlu'daki Bu Yollar, Araç Trafiğine Kapanacak!

Çorlu'daki Bu Yollar, Araç Trafiğine Kapanacak!

Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Özcan Veysel Tunçcan, TESKİ, TREDAŞ ve diğer altyapı kuruluşlarının yapılacağı çalışmalar nedeniyle Eski Çerkezköy Caddesi 1’inci Sokak ile Erdal İnönü Caddesi arasındaki bazı yolların trafiğe kapatılacağını söyledi.

Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Özcan Veysel Tunçcan, altyapı kuruluşları tarafından yapılacak çalışmalar nedeniyle Eski Çerkezköy Caddesi 1’inci Sokak ile Erdal İnönü Caddesi arasındaki bazı yolların araç trafiğine kapatılacağını söyledi.

Başkan Yardımcısı Tunçcan, yaptığı açıklamada, “İlçemiz Cemaliye, Kemalettin, Kazımiye Mahalleleri sınırları içerisinde bulunan Eski Çerkezköy Caddesi 1’inci Sokak, Papatya 1’inci Sokak, Kırkova Caddesi, Çardaklı Çeşme Sokak, Stadyum Arka Sokak ve Erdal İnönü Caddesi üzerinde sırasıyla Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ), Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ) ve diğer altyapı kuruluşları tarafından yapılacak çalışmalara müteakip, belediyemiz sorumluluğunda olan bahse konu cadde ve sokaklar üzerinde üstyapı çalışmaları yapılarak imalatların sonlandırılması planlanmaktadır. Bu kapsamda bahse konu çalışmalara 18 Haziran 2021 tarihinde TESKİ tarafından başlanacağından, yapım işlerinin tamamlanması planlanan 01 Kasım 2021 tarihine kadar ulaşım için alternatif olarak aşağıda belirtilen gidiş ve geliş güzergâhlarının kullanılması gerekmektedir. Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları için alternatif güzergâhları kullanmalarını önemle rica ederiz.” dedi.

ALTERNATİF YOL GÜZERGÂHLARI

Gidiş Güzergâhı: Erdal İnönü Caddesi - Uğur Mumcu Caddesi - Toros Caddesi - Mavili Bahçe Sokak - M.T.A. Sokak - Alipaşa İlkokulu Arka Sokak - Alipaşa İlkokulu Arka 2’nci Sokak - Alipaşa İlköğretim Arka 1’inci Sokak - Üveyik Sokak - Atilla Caddesi - Halit Ziya Uşaklıgil Caddesi - Fatih Caddesi

Geliş Güzergâhı: Fatih Caddesi - Halit Ziya Uşaklıgil Caddesi - Atilla Caddesi - Üveyik Sokak - Alipaşa İlkokulu Arka 1’inci Sokak - Alipaşa İlkokulu Arka 2’nci Sokak - Alipaşa İlkokulu Arka Sokak - M.T.A. Sokak - Mavili Bahçe Sokak - Toros Caddesi - Uğur Mumcu Caddesi - Erdal İnönü Caddesi
Editör : Tuğberk Erdem
937 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu