TEKNOFEST Öğrencilerine Malzeme Desteği Yapıldı
reklam
19 Haziran 2021
TEKNOFEST Öğrencilerine Malzeme Desteği Yapıldı

TEKNOFEST Öğrencilerine Malzeme Desteği Yapıldı

Çorlu Belediyesi, “İnsansız Su Altı Sistemleri” adlı proje ile TEKNOFEST 2021 yarışmasına katılacak olan Mimar Sinan Anadolu Lisesi öğrencilerine, proje üretiminde kullanılacak olan sarf malzemesi desteğinde bulundu.

Ülkemizde meslekî ve teknik eğitim niteliğinin artırılması, toplumda bu alanda farkındalık oluşturulması amacıyla ortaokul, lise ve üniversite düzeyinde ve farklı kategorilerde gerçekleştirilen TEKNOFEST 2021 yarışmasına katılacak olan Çorlu Mimar Sinan Anadolu Lisesi öğrencilerine, aracın yapımı konusunda Çorlu Belediyesi tarafından malzeme desteği sağlandı.

PROJE HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ

Çorlu Mimar Sinan Anadolu Lisesi öğrencileri, projeye verilen destekler dolayısıyla teşekkür etmek amacıyla Çorlu Belediyesi’ne ziyarette bulundu. Çorlu Belediye Başkan Vekili Mert Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek yarışma ve projeleri hakkında bilgi veren öğrencilere, öğretmenleri de eşlik etti. Okul yöneticileri, yarışmaya katılacak olan “İnsansız Su Altı Sistemleri” robotunun üretiminde kullanılacak sarf malzemelerini temin ettikleri için Başkan Vekili Yılmaz nezdinde Çorlu Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

YILMAZ, ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

Başkan Vekili Mert Yılmaz ‘İnsansız Su Altı Sistemleri’ kategorisinde yarışmak üzere tasarlanacak robotun üretimi için gerekli olan malzemeleri öğrencilere teslim ederek başarılar diledi. Günün anısına hatıra fotoğrafı çekilirken, gerçekleştirilen ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Kemaleddin Avcı ve birim müdürleri de hazır bulundu.
Editör : Tuğberk Erdem
1060 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu