Çalışan Eğitiminde, Hiçbir Personele Ayrıcalık Yapılmıyor!
reklam
23 Haziran 2021
Çalışan Eğitiminde, Hiçbir Personele Ayrıcalık Yapılmıyor!

Çalışan Eğitiminde, Hiçbir Personele Ayrıcalık Yapılmıyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı, “İş Sağlığı ve Güvenliği Temel Eğitimi” adı altında bir dizi program düzenledi. Personele yönelik olarak düzenlenen eğitim programlarında, hiç kimseye ayrıcalık yapılmıyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, personele yönelik bir dizi eğitim düzenledi. Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen ve “İş Sağlığı ve Güvenliği Temel Eğitimi” konulu çevrimiçi eğitimlerde ‘Çalışma Mevzuatından Doğan Konular’, ‘Çalışanların Yasal Hak ve Sorumlulukları’, ‘İş Kazası ve Meslek Hastalığından Doğan Hukuki Sonuçlar’, ‘Mesleki Hastalıkların Sebepleri’, ‘İlkyardım’, ‘İş Ekipmanlarının Güvenli Kullanımı’, ‘Kişisel Koruyucu Donanım Kullanımı’, ‘İş Kazalarının Sebepleri ve Korunma Prensipleri ile Tekniklerinin Uygulanması’, ‘Tahliye ve Kurtarma’ gibi alt başlıklar ele alındı.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Büyükşehir Belediyesi olarak İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimleri’ne, 2015 yılından bu yana devam ediyoruz. Bu anlamda, iş sağlığı ve güvenliği eğitimlerini memur, sözleşmeli veya şirket personeli ayrımı gözetmeden tüm personele yönelik uygulayan sayılı büyükşehir belediyelerinden biriyiz. Bir kurum personelinin hizmet verirken, her konuda bilgili ve eğitimli olması gerekiyor. ‘İş Sağlığı ve Güvenliği’ de bu konuların en önemlileri arasında yer alıyor. Bu kapsamdaki eğitimlerimiz, belirli zaman aralıklarında devam edecek.” dedi.
Editör : Tuğberk Erdem
1201 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu