Başkan Yüksel: “Hizmette Kimse Bizimle Yarışamaz!”
reklam
23 Haziran 2021
Başkan Yüksel: “Hizmette Kimse Bizimle Yarışamaz!”

Başkan Yüksel: “Hizmette Kimse Bizimle Yarışamaz!”

Ergene’nin Marmaracık Mahallesi’ne yapılacak olan “Gölet Kafe ve Restoran” Projesi’nin tüm Trakya’ya hitap edeceğini söyleyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, oldukça iddialı açıklamalarda bulundu: “Hizmette kimse bizimle yarışamaz!”

Lavanta Tarla Günleri Projesi’ni geçtiğimiz hafta hayata geçiren Ergene Belediyesi, şimdi de Marmaracık Mahallesi’ne yapılacak olan yeni proje için kolları sıvadı. “Gölet Kafe ve Restoran” Projesi’nin sadece Ergene’ye değil tüm Trakya halkına hitap edeceğini söyleyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, yine tarihi bir projenin altına imza atacaklarını belirtti. Yapılacak olan yeni proje için gerçekleştirilen saha çalışmalarını yerinde inceleyen Yüksel, Ergene Belediye Meclis Üyeleri, mahalle muhtarı ve birim müdürleri ile karşılıklı fikir alış verişinde bulundu.

ERGENE’NİN CAZİBE MERKEZİ OLACAK

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Yüksel, “Marmaracık Gölet Kafe ve Restoran’ımızı, çok amaçlı kullanacağız. Bu güzel projemizin içinde kapalı düğün salonu, yazlık düğün salonu, kır düğün salonu, basketbol, voleybol, tenis sahaları, Restoran, kafeterya, spor alanları, yürüyüş yolları, anfi tiyatro, piknik alanları, derneklerimiz için etkinlik alanları ve su şelalesi yapacağız. Burası Ergene’nin cazibe merkezi olacak. Yeni kurulan bir ilçe olmamıza rağmen 7 yıl gibi kısa bir sürede, ilçemize tarihi yatırımlar yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Modern yaşanılabilir bir yer haline gelen Ergene’miz, günden güne daha da gelişiyor ve büyüyor. Ergene ilçemize yapmış olduğumuz yatırımlar ile şunu iddia ediyorum ki hizmette kimse bizimle yarışamaz! Kültürden spora, sağlıktan yola kadar birçok alanda hizmetlerimiz ve projelerimiz oldu. Ergene halkımıza söz verdiğimiz gibi durmadan, yorulmadan ve dinlenmeden çalışmaya devam edeceğiz. Ergene’de yaşayan vatandaşlarımız her zaman, her şeyin en iyisini hak ediyor.” dedi.

LAVANTA TARLALARI ve GÖLET KAFE

Son olarak kısa bir süre önce hayata geçirilen Lavanta Tarlaları ve Velimeşe Gölet Kafe hakkında da bilgiler aktaran Yüksel, “2019 yılında ekimini yaptığımız lavantalarımız, bu sene çiçek verdi ve Ergene’miz mor renkli lavanta tarlaları ile süslendi. Vatandaşlarımızın lavanta tarlalarına göstermiş olduğu yoğun ilgi, bizleri çok mutlu ediyor. Lavanta tarlalarımız gibi yeni bir proje olan Velimeşe Gölet Kafe’mizde halkımızın hizmetine sunuldu. Bu güzel projemiz düğün, nişan yapacak genç çiftlerimize ev sahipliği yaptığı gibi kafe kısmında da vatandaşlarımız keyifle vakit geçiriyorlar. Vatandaşlarımızın hizmetine sunduğumuz bu iki güzel projemizin de halkımıza hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.
Editör : Tuğberk Erdem
1030 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu