Bölgenin Tek Tema Parkı Olan Masal Park’ta, Çalışmalar Sürüyor
reklam
06 Temmuz 2021
Bölgenin Tek Tema Parkı Olan Masal Park’ta, Çalışmalar Sürüyor

Bölgenin Tek Tema Parkı Olan Masal Park’ta, Çalışmalar Sürüyor

Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapımına başlanılan Masal Park’ta, çalışmalar hızla ilerliyor. Yapılan çalışmaları yerinde denetleyen Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, proje hakkında yetkililerle görüş alışverişinde bulundu.

Masal Park Projesi’nin bölgenin ilk ve tek tema parkı olacağını ifade eden Sarıkurt, “Önerler Mahallemizin sınırları içinde yer alan ve 21 dönümlük alana inşa edilen Masal Park’ta havuz ve otopark alanındaki tesviye çalışmalarımızı tamamladık. Tesviye çalışmaları park alanı içinde yerli ve yabancı masal kahramanları ve çizgi film karakterlerinin yanı sıra oyun gruplarının, yürüyüş ve bisiklet yollarının, kafe ve dinlenme alanlarının konuşlandırılacağı noktalarda devam ediyor. Bu kapsamda ekip arkadaşlarımız ile birlikte herhangi bir aksaklığa meydan vermemek için çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz.” dedi.

Sarıkurt, “Masal Park Projemizi çok önemsiyoruz. Projemiz tamamlandığında, bölgemizin ilk ve tek tema parkı olacak. Masal Park’ın içerisinde 21 farklı konsept ve 167 adet masal kahramanı yer alacak. Ayrıca park içerisinde bir de çocuklara masal okuyacak ağaç olacak. Çorlu halkının yanı sıra çok sayıda bölgeden ziyaretçilerin uğrak yerlerinden biri olacak olan Masal Park, tüm vatandaşlarımızın tekrar tekrar ziyaret etmek isteyeceği bir sosyal tesis olacak. Parkımızın yapımını bir an önce tamamlayarak, sevgili çocuklarımız ve vatandaşlarımızla birlikte açılışını gerçekleştirmek ve hizmete sunmak en büyük arzumuz. İnanıyorum ki ekiplerimiz bu çalışmaları en kısa sürede tamamlayacaklar.” diye konuştu.

Açıklamasının ardından Masal Park yapım çalışmalarını takip eden Başkan Sarıkurt, Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkileriyle görüş alışverişinde bulundu.
Editör : Tuğberk Erdem
1243 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu