Büyükbaş Kurban Satış Merkezi, 06 Temmuz’da Açıldı
reklam
12 Temmuz 2021
Büyükbaş Kurban Satış Merkezi, 06 Temmuz’da Açıldı

Büyükbaş Kurban Satış Merkezi, 06 Temmuz’da Açıldı

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala, kurban alım-satımında vatandaşlara ve hayvan yetiştiricilerine kolaylık sağlamak amacıyla Çorlu Belediyesi tarafından hazırlanan küçük ve büyükbaş hayvan satış pazarı, hizmet vermeye başladı.

Kurban Bayramı’nın yaklaşması ile birlikte çalışmalarına hız veren Çorlu Belediyesi; hayvan yetiştiricilerinin kurbanlık hayvanlarını sağlık koşullarına uygun, Belediye tarafından belirlenmiş ve sürekli denetlenecek olan alanda satışa çıkarabilmesi için hazırlanan Kurban Satış Merkezi’ni hizmete sundu. Hıdırağa Mahallesi’ndeki Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çorlu Mezbahası yanında kurulan Büyükbaş Hayvan Pazarı, 06 Temmuz 2021 Salı günü hizmet vermeye başladı. Küçükbaş Hayvan Pazarı ise 13 Temmuz 2021 Salı günü açılacak. Pazarlar, Kurban Bayramı’nın 3’üncü gününe kadar açık kalacak.

KÜÇÜKBAŞ HAYVAN PAZARI, 13 TEMMUZ’DA AÇILACAK

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, “Bir bayramı daha, pandemi şartları altında geçireceğiz. Kurban Bayramı öncesinde hizmet vermeye başlayacak olan hayvan pazarımızda, pandemi şartlarına yönelik tüm tedbirlerimizi aldık. Büyükbaş Hayvan Pazarı’mız, 06 Temmuz 2021 Salı günü itibariyle hizmet vermeye başladı. Küçükbaş Hayvan Pazarı’mız ise 13 Temmuz 2021 Salı günü vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak. Vatandaşlarımızdan da özellikle maske ve sosyal mesafeye uymaları konusunda ricada bulunuyorum.” dedi.

VATANDAŞLARIMIZ, HİJYENE DİKKÂT ETMELİ!

Sarıkurt, “Pazar yerine girişte görevliler tarafından ateş ölçerler ile vatandaşlarımızın ateşi ölçülecek ve pazar girişine yerleştirilen el dezenfektan aparatları sayesinde vatandaşlarımız ellerini dezenfekte edebilecekler. Kurban Satış Merkezi’mizin, hem vatandaşlarımız hem de hayvan yetiştiricilerimiz için, hayırlı olmasını temenni ediyorum.” diye konuştu.
Editör : Tuğberk Erdem
837 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu