Merhum Ziya Kaptan’ın Adı, Turnuvada Yaşatılacak
reklam
12 Temmuz 2021
Merhum Ziya Kaptan’ın Adı, Turnuvada Yaşatılacak

Merhum Ziya Kaptan’ın Adı, Turnuvada Yaşatılacak

Çorlu Belediyesi, genç yaşta hayatını kaybeden Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) Basketbol A Takımı’nın Kaptanı Ziya Berhan Kılıç’ın anısına sokak basketbol turnuvası düzenliyor. 3 gün sürecek olan turnuva için kayıtlar başladı.

Spora ve sporcuya her zaman destek veren Çorlu Belediyesi, sokak basketbolunu seven hemşehrilerimizin katılabileceği ödüllü sokak basketbol turnuvasının hazırlıklarını sürdürüyor. Geçtiğimiz ocak ayında hayatını kaybeden Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) Basketbol A Takımı’nın Kaptanı Ziya Berhan Kılıç’ın adını taşıyan ödüllü turnuvanın kayıtları başladı.

30 Temmuz-01 Ağustos 2021 tarihleri arasında 3 gün boyunca Hürriyet Mahallesi Nazım Hikmet Ran Parkı Basketbol Sahası’nda düzenlenecek turnuvada, kadın ve erkek kategorileri başta olmak üzere 5 farklı yaş grubunda takımlar oluşturulacak. 2001 ve öncesi doğumlular “Büyükler” kategorisinde, 2002-2003 doğumlular “Ümitler” kategorisinde, 2004-2005 doğumlular “Gençler” kategorisinde, 2006-2007 doğumlular “Yıldızlar” kategorisinde, 2008 ve sonrası doğumlular ise “Küçükler” kategorisinde yarışabilecek. Toplamda 10 bin TL para ödülünün verileceği turnuva boyunca farklı yarışmalar ve etkinlikler düzenlenirken, katılımcılara hediyeler de verilecek.  Turnuvada ayrıca zumba etkinlikleri de düzenlenecek.

Yarışmaya katılmak isteyen vatandaşlarımız 0538 218 33 92 numaralı telefondan kayıt oluşturabilecekler.
Editör : Tuğberk Erdem
1113 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu