Spor Kulüplerine, 50 Bin TL’lik Ulaşım Desteği Verildi
reklam
12 Temmuz 2021
Spor Kulüplerine, 50 Bin TL’lik Ulaşım Desteği Verildi

Spor Kulüplerine, 50 Bin TL’lik Ulaşım Desteği Verildi

Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, “2020-2021 Avrupa Spor Kenti” seçilen ilçede faaliyet göstermekte olan spor kulüplerine, 2021 yılı Haziran ayı içerisinde 50 bin TL’lik ulaşım desteğinde bulundu.

Spora ve sporcuya destek vermeyi şiar edinen Çorlu Belediyesi, ilçede faaliyet gösteren spor kulüplerinin yanında olmaya devam ediyor. Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, bu yılın haziran ayı içerisinde toplam 50 bin TL’lik maddi destekte bulundu.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, “Biz Çorlu Belediyesi olarak, şehrimizin spor ihtiyaçlarını karşılayıp sporun her dalına katkı sağlamaya son derece önem veriyoruz. Sporu, herkesin yaşam tarzı haline getirmeye çalışıyoruz. Toplumda spor kültürü oluşturarak, sporun daha geniş kitlelere yayılmasını sağlamak en önemli hedeflerimizden biri… Bu yüzden de kentimizde faaliyette bulunan spor kulüplerine her daim destek olmaya devam ediyoruz. Geçtiğimiz ay içerisinde spor kulüplerine 50 bin TL’lik yardımda bulunduk. Toplamda 7 bin 300 km yakıt desteğinde bulunduğumuz spor kulüplerimize, geçmişte olduğu gibi gelecekte de yardımcı olmayı sürdüreceğiz.” dedi.

Her yıl Çorlu Belediyesi’nin bütçesinden, amatör spor kulüplerine maddi yardım ve malzeme yardımında bulunulduğunu hatırlatan Sarıkurt, yapılan yardımların devam edeceğini söyledi. Sarıkurt, “2020-2021 Avrupa Spor Kenti seçilen Çorlu’muzda, sporun ve sporcularımızın her zaman yanındayız.” diye konuştu.
Editör : Tuğberk Erdem
1320 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu