Prof. Dr. İmam Hüseyin Filiz: "Geciken Adalet, Adalet Değildir!"
reklam
12 Temmuz 2021
Prof. Dr. İmam Hüseyin Filiz:

Prof. Dr. İmam Hüseyin Filiz: "Geciken Adalet, Adalet Değildir!"

İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. İmam Hüseyin Filiz, 08 Temmuz 2018’de Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’nde yaşanan ve 7’si çocuk 25 vatandaşımızın hayatını kaybettiği, 300’ü aşkın vatandaşımızın da yaralandığı Çorlu Tren Kazası’nı unutmadı…

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’nde söz alan İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. İmam Hüseyin Filiz, 08 Temmuz 2018’de Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’nde yaşanan kazada hayatını yitirenlere başsağlığı dilerken, kaza sonrasında ‘bir türlü gelmeyen adaleti’ de eleştirdi.

GERÇEK SUÇLULAR HIZLA CEZALANDIRILMALIDIR!

En son 16 Mart tarihinde gerçekleştirilen ve Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD)’nda görevli 1’i müdür, 2’si şef ve 1’i de memur olan 4 sanığın yargılandığı duruşmanın Eylül 2021 tarihine ertelenmesini eleştiren Prof. Dr. Filiz, “Bu durum, Türk Adaleti için bir eksikliktir. Konu çok ciddi araştırılmaya muhtaç olup hızla sonuçlandırılmalı ve kamu vicdanını rahatlatacak şekilde gerçek suçlular hızla cezalandırılmalıdır. Adaletin gecikmesi mağdurların acısına bir acı daha katmakta ve devlete olan güvenleri sarsılmaktadır. Adaletin hızlı gerçekleşmesi önemlidir. Geciken adalet, adalet değildir!” diye konuştu.

Editör : Tuğberk Erdem
1171 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu