Velimeşespor’un Yeni Başkanı, Serkan Bezgin Oldu
reklam
14 Kasım 2021
Velimeşespor’un Yeni Başkanı, Serkan Bezgin Oldu

Velimeşespor’un Yeni Başkanı, Serkan Bezgin Oldu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig’de mücadele eden Ergene Velimeşespor, Seçimli Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nı gerçekleştirdi. Yeni yönetim kurulunun kendi arasında yaptığı görev dağılımı sonrasında, Serkan Bezgin kulüp başkanı oldu.

Tekirdağ’ın profesyonel liglerdeki tek temsilcisi olan Ergene Velimeşespor, Seçimli Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nı gerçekleştirdi. Toplantı sonrasında bir araya gelen yeni yönetim kurulu, görev dağılımını yaptı. Kulüp Başkanı Serkan Bezgin önderliğindeki yönetim kurulunda; Başkan Yardımcılığı görevlerine Aydın Dinler ve Yavuz Akpınar, Basın Sözcüsü görevine ise Çorlu’dan transfer edilen Müjdat Uysalcan getirildi. Hülya İnci, Abdullah Yaman, Atakan Danış, Übeyit Aytaç, Mülayim Bedir, Ahmet Pamukçu ve Recai Taşkın da yönetim kurulunda yer alan diğer isimler oldu.

GÖREV ALAN HERKESE TEŞEKKÜRLER

Konuya ilişkin olarak açıklamalarda bulunan ve kendisini bu göreve layık gören kurul üyelerine teşekkür eden çiçeği burnunda Kulüp Başkanı Serkan Bezgin, “Öncelikle genel kurulumuza katılarak bizleri yönetime getiren tüm üyelerimize, ardından da beni kulüp başkanlığına seçen yönetim kurulu üyesi çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ergene Velimeşespor’un kuruluşundan bugüne görev alan, hizmet eden herkese şükranlarımı sunuyorum. Hayatını kaybetmiş olanlara Yüce Allah’tan rahmet, hayatta olanlara sağlıklı uzun ömürler diliyorum.” dedi.

TÜM EMEĞİMİZİ KULÜBE VERECEĞİZ

Aynı zamanda, hem Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi hem de Ergene Belediye Meclis Üyesi olan Serkan Bezgin, “Bu zamana kadar Ergene’miz için çalışmaya, tüm mahallelerimize hizmet götürmeye gayret sarf ettim. Bundan sonra, tüm Ergene’mizin hatta Tekirdağ’ımızın gururu olan Ergene Velimeşespor’un başarısı için de çaba göstereceğim. Başarının birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde olmaktan geçtiğini biliyorum. Bu nedenle tüm Ergene halkından, sanayici ve işadamlarımızdan, mülki amirlerimizden, siyasi büyüklerimizden destek ve ilgi bekliyoruz. Amacımız da hedefimiz de bir. Bu hedef Ergene Velimeşespor’u en iyi yere getirmek. Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarımızla birlikte bizler, tüm emeğimizi kulübümüz için vereceğiz. Taraftarlarımız ve mavi-beyazlı renklere gönül veren tüm vatandaşlarımız rahat olsunlar. Gurur duyacakları bir takım oluşturup, Ergene’mizi en iyi şekilde temsil edeceğiz.” diye konuştu.

TRANSFERE HIZLI BAŞLADILAR

Daha önce kaptan Fatih Dilek ile yeni sezon için yeniden anlaşma sağlayan, akabinde geçtiğimiz sezon Amed Sportif Faaliyetler forması giyen ve Süper Lig’de 85, TFF 1’inci Lig’de 48 maçı bulunan 32 yaşındaki tecrübeli merkez orta saha oyuncusu Zeki Korkmaz ile anlaşan Ergene Velimeşespor, yeni yönetimin iş başına gelmesiyle birlikte transfer çalışmalarına hız verdi. Ergene Velimeşespor, geçtiğimiz sezon Amed Sportif Faaliyetler forması giyen, 2’nci Lig’de 100’den fazla maç deneyimi bulunan, 27 yaşındaki defans oyuncusu Emrah Taysi ile anlaşarak sözleşme imzaladı. Başarılı stoper, geçtiğimiz sezon 32 maçta forma giyip 2 de gol kaydetmişti.

Yeni sezon öncesi kadro planlamasını ve hazırlıklarını sürdüren Ergene Velimeşespor, Fenerbahçe forması ile Süper Lig şampiyonluğu ve Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşayan, Gökay İravul’u da kadrosuna kattığını açıkladı. Mavi-beyazlılar; süper Lig’de 16, TFF 1’inci Lig’de 106 maçı bulunan, Fenerbahçe altyapısında yetişip sırasıyla Manisaspor, Adana Demirspor, Gaziantep FK, Alanyaspor, Samsunspor, Karagümrük, Bayrampaşa, Etimesgut ve son olarak Kırşehir Belediyespor formaları giyen 28 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu Gökay İravul ile anlaşarak sözleşme imzaladı.
Editör : Tuğberk Erdem
1015 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu