Rumeli İskelesi, COVID Aşı İstasyonu Haline Geldi
reklam
14 Kasım 2021
Rumeli İskelesi, COVID Aşı İstasyonu Haline Geldi

Rumeli İskelesi, COVID Aşı İstasyonu Haline Geldi

Süleymanpaşa Belediyesi ve İlçe Sağlık Müdürlüğü işbirliği ile Rumeli İskelesi girişinde aşı istasyonu kuruldu. Her gün 19.00-23.00 saatleri arasında hizmet verecek olan istasyonda, randevu alınmaksızın Koronavirüs aşılama uygulaması yapılacak.

Koronavirüs (COVID-19) salgını ile mücadele konusunda salgının ülkemizde görülmeye başladığı ilk günden bu yana öncü çalışmalar gerçekleştiren Süleymanpaşa Belediyesi, İlçe Sağlık Müdürlüğü ile ortaklaşa olarak başlattığı uygulama ile yine örnek bir projeye imza attı. 31 Temmuz Cumartesi günü başlayan uygulama kapsamında, Rumeli İskelesi girişinde kurulan istasyonda aşı uygulaması yapılacak. Her gün 19.00-23.00 saatleri arasında yapılacak olan aşılamalarda, randevu alma şartı bulunmuyor.

ÖNCE BİONTECH, SONRA SİNOVAC

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl hizmete açılan Rumeli İskelesi’nin girişinde, Süleymanpaşa İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından kurulacak olan aşı istasyonunda, haftanın 7 günü, 19.00 ile 23.00 saatleri arasında, Koronovirüs (COVID-19) aşısı yaptırmak isteyen vatandaşlara aşılama hizmeti verilecek. İlk etapta ‘Biontech’ Aşısı ile başlayacak olan uygulamaya, ‘Sinovac’ Aşısı’nın da dâhil edileceği ve önceki aşılamalara göre talep edilen aşının yaptırılabileceği öğrenildi.

AŞI OLMAYAN KALMASIN!

Süleymanpaşa Belediyesi ve Süleymanpaşa İlçe Sağlık Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleşecek olan aşılama uygulamasının Ağustos ayı boyunca süreceği, yoğun talep olması durumunda sürenin uzatılabileceği ifade edildi. Konuyla ilgili olarak yapılan ortak açıklamada; salgını bertaraf etmenin en güçlü yolunun aşılamadan geçtiğinin altı çizilerek, tüm Tekirdağlılar’a aşı olma çağrısında bulunuldu.
Editör : Tuğberk Erdem
1041 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu