ÇİSAD’ın Yeni Yönetim Kurulu, Gelecek Hedeflerini Anlattı
reklam
14 Kasım 2021
ÇİSAD’ın Yeni Yönetim Kurulu, Gelecek Hedeflerini Anlattı

ÇİSAD’ın Yeni Yönetim Kurulu, Gelecek Hedeflerini Anlattı

Geçtiğimiz günlerde tamamladığı genel kurul toplantısının ardından yeni yönetim kurulunu oluşturan Çorlu İş İnsanları ve Sanayicileri Derneği (ÇİSAD), düzenlenen kahvaltılı etkinlikte ilçede görev yapan basın emekçileri ile bir araya geldi.

2002 yılında kurulan ve o günden bu yana 19 yıldır faaliyetlerini aralıksız olarak sürdüren ÇİSAD, yenilenen yönetim kurulu üyeleri ile basın mensuplarının karşısına çıktı. Nüvit Kırçuval başkanlığında oluşan yönetimde; Nevin Köylü, Celal Öğücü, Aptullah Kasapoğlu, Onur Akçay, Müjdat Ayan ve Yaşar Yılmaz yer alırken yedek yönetimde ise Ömer Faruk Erdem, Ayhan Civan, Furkan Ilıkkan, Seven Yılmaztürk, Olgun Koyuncu, Erbil Zayim ve Ahmet Barış Göçmez yer aldı.

ÜYE SAYISINI ARTIRMAYI HEDEFLİYORUZ

Gerçekleştirilen buluşmada konuşan ve her dönemde ÇİSAD’ı yaşatan iş adamları ve sanayiciler olduğunu belirten Yönetim Kurulu Başkanı Nüvit Kırçuval, “Şu anda 35 üyemiz bulunuyor. Yeni dönemde hedefimiz; bölgemizdeki sanayicileri ve iş adamlarını da aramıza katarak, 100’ün üzerinde üye sayısı ile yolumuza devam etmek…” dedi. Yaptığı konuşmada, oldukça ilginç bir hususu da dile getiren Kırçuval, “Mevcutta iş yeri Çorlu’da olan, ancak Çorlu’yu görmeyen sanayicilerimiz var. Çevre yolundan gelip fabrikasına gidiyor ve tekrar o yolu kullanarak İstanbul’a geri dönüyor. Biz bu dönemde sanayicilerimizi, Çorlu’nun içine çekmeyi hedefliyoruz.” diye konuştu.

YANGIN BÖLGELERİNDE ORMAN YAPACAĞIZ

Ülke insanının adeta yüreğini yakan orman yangınlarının olduğu bölgelere yardım ettiklerine de değinen Kırçuval, “Yönetim Kurulu Üyemiz Aptullah Kasapoğlu’nun girişimleriyle, Marmaris’e bir yardım paketi gönderdik. Çorlu Belediyesi ile görüşmelerimiz yapıldı. Ülkemizin yeşilliğe ihtiyaç duyduğu bu dönemde bir ‘ÇİSAD Ormanı’ yapmak istiyoruz. Bunu da en kısa sürede hayata geçirmeyi planlıyoruz. Bu dönemde yine çeşitli kıstaslarımızı sağlayan en az 15 öğrencimize, burs vermeyi de planlıyoruz.” dedi.

ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Konuşmasını sürdüren ÇİSAD Yönetim Kurulu Başkanı Nüvit Kırçuval, “Her dönemde gündemimize gelen ancak pandemi nedeniyle hayata geçiremediğimiz ‘Çorlu’nun Değerleri’ adı altında bir kitapçık bastırmak istiyoruz. Bugüne kadar Çorlu’ya emeği geçmiş kişileri ve Çorlu’nun değerlerini bir araya getiren bu kitapçığı da en kısa sürede hayata geçirmek istiyoruz. Yeni yönetim kurulumuz ile birlikte, Çorlu için elimizden geleni fazlasıyla yapacağız. Önümüzdeki yeni dönemde de üye ziyaretlerimize ve seminerlerimize olanca hızıyla devam edeceğiz.” diye konuştu. 

AYAN’A PLAKET TAKDİM EDİLDİ

ÇİSAD’ta göreve gelen yeni yönetim kurulu, derneğin iki dönem başkanlığını yapan Müjdat Ayan’a emeklerinden dolayı plaket takdim etti. Basın mensuplarıyla sohbet eden ÇİSAD yönetimi, basın mensuplarına da programa katıldıkları için teşekkürlerini ilettiler. Programın ardından ÇİSAD yönetimi ve basın mensupları, günün anısına fotoğraf çektirdiler.
Editör : Tuğberk Erdem
759 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu