Kardeş Şehir Radoviş’e, 30 Bin Adet Maske Gönderildi
reklam
14 Kasım 2021
Kardeş Şehir Radoviş’e, 30 Bin Adet Maske Gönderildi

Kardeş Şehir Radoviş’e, 30 Bin Adet Maske Gönderildi

Ergene Belediyesi, Makedonya’daki kardeş şehri olan Radoviş Belediyesi’ne, 30 bin adet yüz maskesi gönderdi. Tüm dünyada etkisini sürdüren Koronavirüs ile mücadele kapsamında gönderilen yüz maskeleri, Radoviş Belediye Başkanlığı’na teslim edildi.

Tüm dünyanın Koronavirüs (COVID-19) ile mücadele ettiği bir süreçte Ergene Belediyesi, Makedonya’daki kardeş şehri olan Radoviş Belediyesi’ne yüz maskesi desteğinde bulundu. Ergene Belediye Meclisi tarafından alınan karar doğrultusunda gönderilen 30 bin adet yüz maskesi, Radoviş Belediye Başkanı Gerasim Konzulov ve Radoviş Belediye Meclis Üyesi Enis Ömer tarafından teslim alındı.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve Ergene Belediye Meclis Üyeleri’ne teşekkürlerini ileten Radoviş Belediye Başkanı Gerasim Konzulov, yaptığı kısa açıklamada, “Türkiye’deki kardeş şehrimiz Ergene’nin değerli Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve Belediye Meclis Üyeleri’ne, sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Ergene Belediyesi’nden gelen 30 bin adet yüz maskesini, başta kendi belediyemiz olmak üzere Kuzey Makedonya’daki birçok yerleşim yerinde dağıtacağız. Kardeş şehir protokolü çerçevesinde sergiledikleri bu samimi yaklaşım ve yapmış oldukları bu yardımdan dolayı Ergene Belediye Başkanlığı’na teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ise, “Bizler; mesafeleri yok sayan duygularla, geçmişten günümüze kadar uzanan sevgimizi, bağlılığımızı, vefamızı, kardeşliğimizi ve birliğimizi koruduk. Bundan sonra da her daim korumaya kararlıyız. Makedonya’daki kardeş şehrimiz Radoviş Belediyesi ile gönül köprüsü dayanışmamızı sürdürüyoruz. Ergene Belediye Meclisi’miz tarafından alınan karar doğrultusunda 30 bin adet yüz maskesi, Koronavirüs (COVID-19) ile mücadelede destek olması için kardeş şehrimiz Radoviş’e teslim edildi. Emeği geçen herkese, şükranlarımı sunuyorum.” diye konuştu.
Editör : Tuğberk Erdem
826 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu