Ahbap Genel Başkanı Haluk Levent, Geçerken Uğradı
reklam
14 Kasım 2021
Ahbap Genel Başkanı Haluk Levent, Geçerken Uğradı

Ahbap Genel Başkanı Haluk Levent, Geçerken Uğradı

Dayanışmaya, sevgiye ve paylaşmaya dayalı bir hareket olarak 2017 yılında doğan ve kurulduğu günden bu yana ülkemizin 68 şehrinde faaliyet gösteren Ahbap Derneği’nin Genel Başkanı ünlü sanatçı Haluk Levent, Ahbap Tekirdağ’ı ziyaret etti.

Tekirdağ’a gelişinde Ahbap Tekirdağ Başkanı Cansu Bina, Ahbap Tekirdağ Şehir Başkan Yardımcısı Can Arıcılar ve üyelerce karşılanan Genel Başkan Haluk Levent, il genelinde gerçekleştirilen çalışmalar ve yapılması planlanan projeler hakkında detaylı bilgiler aldı. Ahbap Tekirdağ ile birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu belirten ünlü sanatçı Levent, “Yoğun programım nedeniyle yaşadığım zaman darlığına rağmen, kısa bir süre için olsa da sizlerle görüşmekten büyük mutluluk duyuyorum. Gerçekleştirdiğiniz projeleri, yakından takip ediyorum. Yaptığınız başarılı çalışmalarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Ahbap Tekirdağ Başkanı Cansu Bina ise, “Sayın Başkan’ım, sizi Tekirdağ’da gördüğümüz için çok mutluyuz. Ahbap olarak yaptığınız değerli çalışmalarınızı, büyük takdirle karşılıyoruz. Bizler de Ahbap Tekirdağ olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kısa bir süre de olsa sizleri Tekirdağ’da ağırlamaktan, onur ve gurur duyuyoruz. Sizleri, daha geniş bir vakitte, yeniden Tekirdağ’da ağırlamak istiyoruz. Size ve ekibinize, çalışmalarınızda başarılar diliyoruz.” diye konuştu.

Levent, gerçekleştirdiği kısa ziyaretin ardından Tekirdağ’dan ayrıldı.
Editör : Tuğberk Erdem
848 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu