Millet Meclisi'nden, Yeşil Sahalara
reklam
04 Ekim 2011
Millet Meclisi'nden, Yeşil Sahalara

Millet Meclisi'nden, Yeşil Sahalara

Çorlu Kültür ve Sanat Festivali programı kapsamında düzenlenen ve Çorlu’da görev yapan Basın Mensupları’nın katıldığı futbol maçı, Yıldız Halı Saha Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Maçta, CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü de yer aldı.

Çorlu General Basri Saran Stadyumu’nun yanında bulunan Yıldız Halı Saha Tesisleri’nde gerçekleştirilen maçta Basın Mensupları, Kırmızı-Beyaz ve Sarı-Siyah forma renklerine sahip 2 takıma ayrıldı. Takımların kadrolarında, misafir oyuncular da vardı. CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt ve Çorlu Belediye Meclisi Üyesi Ali Çimen, düzenlenen etkinlikte Basın Mensupları’nı yalnız bırakmadılar. CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü; ilk yarı Kırmızı-Beyaz, ikinci yarı ise Sarı-Siyah formalı takımda yer aldı. Bu durum yüzlerde tatlı bir tebessüm oluştururken, “Vekil adaleti dediğin böyle olur. Kimsenin hatırını kırmıyor” yorumlarının yapılmasına neden oldu.

Başlama vuruşunu Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’ın yaptığı maçtan Kırmızı-Beyazlı ekip, 8-5’lik galibiyetle ayrıldı. CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü’nün de 3 gol attığı karşılaşma sonrasında Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, günün anısına oyunculara madalya armağan etti.

Editör : Tuğberk Erdem
2385 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu