Çorlu TSO’dan, Bin İlkokul Öğrencisine Ayakkabı Yardımı
reklam
15 Kasım 2021
Çorlu TSO’dan, Bin İlkokul Öğrencisine Ayakkabı Yardımı

Çorlu TSO’dan, Bin İlkokul Öğrencisine Ayakkabı Yardımı

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’nin 2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı’nda öğrencilere giyecek desteği kapsamında gönderdiği nakdi yardım ile ihtiyaç sahibi bin öğrenciye ayakkabı yardımı yaptı.

Çorlu TSO; Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Ergene İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Marmaraereğlisi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilköğretim okullarında belirlenen ihtiyaç sahibi bin öğrenciye ayakkabı yardımı yaptı. Ayakkabılar, 12 Ekim 2021 Salı günü, Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan ve Genel Sekreter İbrahim Karağöz’ün katılımıyla Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Ergene İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Parıltı, Marmaraereğlisi İlçe Milli Eğitim Müdürü Eşref Hızlı ve okul müdürlerine teslim edildi.

Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, törende yaptığı konuşmada, “Okullarımızda bulunan ihtiyaç sahibi ve yetim çocuklarımızı tespit ettik. Bu tespit sırasında okul müdürlerimizden gerekli bilgiyi aldık. Bugün Çorlu TSO’dan gelen ayakkabıları, ihtiyaç sahibi öğrencilere vereceğiz. Yapmış olduğunuz yardımdan dolayı teşekkür ederiz.” dedi.

Ayakkabı yardımıyla ilgili açıklamada bulunan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan ise, “İlçe Milli Eğitim Müdürlerimizin belirlediği okullarda toplam bin öğrenciye ayakkabı yardımı yapmış bulunmaktayız. Amacımız, yaklaşan kış öncesi öğrencilerimizin eksikliklerini bir nebze de olsa giderebilmektir. Bizler sosyal sorumluluk adına elimizden gelen tüm desteği vereceğiz. Bu imkânı bizlere sağlayan siz değerli müdürlerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.” dedi.
Editör : Tuğberk Erdem
928 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu