Ergene Belediyesi’nden, İlçedeki Okullara Bakım Desteği
reklam
15 Kasım 2021
Ergene Belediyesi’nden, İlçedeki Okullara Bakım Desteği

Ergene Belediyesi’nden, İlçedeki Okullara Bakım Desteği

2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın başlamasıyla Ergene’de ihtiyacı olan birçok okulun bakım ve onarımını üstlenen Ergene Belediyesi, okullara destek çalışmaları kapsamında eğitim kurumlarına hizmetlerini sürdürüyor.

Eğitim hizmetlerini öncelikli hizmet olarak gören Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, ilçe genelinde bulunan eğitim kurumlarından ihtiyaçlarının giderilmesi hususunda kendilerine gelen talepleri değerlendirerek çözüme kavuşturuyor. Son olarak Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerden biri Sağlık Mahallesi’nde bulunan İstiklal İlköğretim Okulu’nun yerlerinden çıkan oturma banklarını sabitlerken, diğer ekip de Yeşiltepe İlkokulu’nun demir kapısını ve kilidini yeniledi.

Ergene Belediye Başkanlığı’na gelen talepler doğrultusunda, bölgede ihtiyacı olan tüm okullara destek olmaya çalıştıklarını belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Sevgi Kenti Ergene’de, göreve geldiğimiz günden beri ilçemizdeki tüm okullara elimizden geldiği sürece destek olduk, olmaya da devam ediyoruz. Öğrenci ve öğretmenlerimizin temiz, sağlıklı ve düzenli bir eğitim ortamında eğitimlerini sürdürmeleri, bizim tek dileğimizdir. Söz konusu eğitim olduğu zaman, hem bireysel olarak hem de kurumsal olarak elimizden geleni her zaman yapmak zorundayız. Bu nedenle Ergene Belediyesi olarak üzerimize düşen her ne olursa olsun okullarımız için, yavrularımız için desteklerimize devam edeceğiz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha iyi şartlarda bir eğitim almaları için, her zaman yanlarındayız.” dedi.
Editör : Tuğberk Erdem
864 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu