Velimeşe Gölet Kafe’de, Kışa Özel Mönü Hazırlandı
reklam
15 Kasım 2021
Velimeşe Gölet Kafe’de, Kışa Özel Mönü Hazırlandı

Velimeşe Gölet Kafe’de, Kışa Özel Mönü Hazırlandı

Ergene Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı eserlerden biri olan Gölet Kafe’de servis gamına eklenen yeni lezzetler, vatandaşlar ile buluşacak. Kış döneminin gelmesiyle birlikte yöre halkına boza, salep ve sıcak çikolata servisi yapılacak.

Bu yıl faaliyete başlayan ve özellikle yaz döneminde yöre halkının en çok tercih ettiği yerlerin başında gelen Ergene Belediyesi Gölet Kafe, kış döneminin gelmesiyle birlikte servis gamını da genişletti. Kafeye gelen vatandaşlara, ilçenin coğrafi işaret almış olan meşhur ürünü Velimeşe Bozası ile kış döneminin vazgeçilmezleri arasında yer alan salep ve sıcak çikolata servisi yapılmaya başlandı. Hafta sonları düğünlerin vazgeçilmez adresi olan kafe, gerek vermiş olduğu sabah kahvaltısı gerekse hizmete sunduğu kaliteli ürünlerle, vatandaşların tercih sebebi oluyor.

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan ve vatandaşların damak tadına en iyi hitap eden ürünleri sunmaya gayret gösterdiklerini ifade eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Ergene Belediyesi Gölet Kafe’mizde, hizmette sınır tanımıyoruz. Buraya gelen konuklarımız için onlara en iyisini servis etme gayreti içindeyiz. Kış döneminin gelmesiyle birlikte geniş ürün yelpazemize, ilçemizin coğrafi işaret almış olan meşhur Velimeşe Bozası’nı da ekledik. Bunun yanı sıra salep ve sıcak çikolata servisimiz de başladı. Kafemize gelen konuklarımızın, güler yüzle ayrılması bizler için büyük mutluluk. Bu yüzden halkımıza, en iyi şekilde hizmet ediyoruz.” dedi.
Editör : Tuğberk Erdem
1479 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu