Velimeşe Spor’a Stadyum Müjdesi Verildi Mi, Verilmedi Mi?
reklam
12 Aralık 2021
Velimeşe Spor’a Stadyum Müjdesi Verildi Mi, Verilmedi Mi?

Velimeşe Spor’a Stadyum Müjdesi Verildi Mi, Verilmedi Mi?

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi ve Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, “Umarım 2022 yılı içerisinde Ergene Velimeşe Spor’a stadyum ile ilgili müjde verme şansımız olur diye düşünüyorum.” dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Ergene Velimemeşe Spor’un sahasında Adıyaman Futbol Kulübü’nü konuk ettiği maçı izlemek üzere Velimeşe’ye gelen AK Parti MKYK Üyesi ve Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, “Umarım 2022 yılı içerisinde Ergene Velimeşe Spor’a stadyum ile ilgili müjde verme şansımız olur diye düşünüyorum.” dedi.

İL GENELİ İÇİN ÇALIŞMALARIMIZ VAR

Maç öncesi Ergene Velimeşe Spor’un Naim Süleymanoğlu Tesisleri’nde Kulüp Başkanı Serkan Bezgin ve Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ile bir araya gelen AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, “Ergene Velimeşe Spor’un daha da üst liglerde temsil edebilmesi ve bizim de daha büyük katkı sunması için buradayım. İnşallah bundan sonra Ergene Velimeşe Spor’a, hem maddi anlamda hem de manevi anlamda daha büyük katkılar sağlanacak. Stadyum konusunda Gençlik ve Spor Bakanlığı’mız ve Sayın Cumhurbaşkanı’mızla da görüşmelerimiz var. Bu konuyla ilgili Tekirdağ Namık Kemal Stadyumu’muz, Çorlu General Basri Saran Stadyumu gibi stadyumların yenilenmesi konularında da görüşmelerimiz devam ediyor.” dedi.

UMARIM MÜJDE VERME ŞANSIMIZ OLUR

Ergene’nin artık ayrı bir ilçe olduğunu da sözlerine ekleyen Yel, “Burada da Ergene’mizde daha büyük bir stadyumun yapılabilmesi için bir mücadelemiz var. Ancak şunu da hatırlatmak isterim. Bizim Ergene’mizde, hem Ulaş’ta hem de Velimeşe’de yapmış olduğumuz bu yatırımlarla, zaten gençlerimizin önünü açmak konusunda gerekli olan çalışmaları yaptık. Bundan sonra da daha büyüklerinin yapılabilmesi için başta Meclis Başkanı’mız Prof. Dr. Mustafa Şentop Hoca’mızın öncülüğünde Sayın Milletvekilimiz Çiğdem Koncagül ile hep beraber çalışmalarımızı omuz omuza devam ettiriyoruz. Umarım 2022 yılı içerisinde, bu konuyla ilgili müjde verme şansımız olur.” diye konuştu.

PROJEDE VAR OLAN BİR YATIRIM GÖZÜKMÜYOR

2022 Bütçesi’nde, Ergene için bir stadyum projesi olup olmadığı konusunun sorulması üzerine ise Yel, “Şu anda o çalışmalarımız devam ediyor. Projede var olan bir yatırım gözükmüyor şu anda, ama bütçe yeni yapılıyor. Dolayısıyla bizim de mücadelemiz devam ediyor. Hem Çorlu’nun hem de Ergene ilçemizin ihtiyacını karşılayacak bir stadyuma ihtiyaç var. Bunu biliyoruz ve yukarıda da dile getiriyoruz.” diye konuştu.

HER YERDE TESİS VAR, BİZ DE YOK!

Konuya ilişkin açıklamada bulunan ve “Futbol, artık burada var.” diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel de, “Futbol; dünde vardı, bugünde var, yarında da var olacak. O yüzden belki bir bölgeye olmaz, ama ortak bir noktaya Çerkezköy, Kapaklı, Ergene ve Çorlu’yu kapsayacak bir stadyum olabilir mi, olabilir. Gelecek hafta sonu, Afyon’a maça gideceğiz. Afyon’da, termalden dolayı 11 tane nizami stat var. Bakanlık, 10 tane daha yapacak. Trabzon’a gidiyoruz öyle, Rize’ye gidiyoruz öyle. Her tarafta Türkiye Futbol Federasyonu tarafından, devlet tarafından yapılmış tesisler var.” dedi.

MASA TENİSİ DE OYNADILAR

Ziyaret kapsamında Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ergene Belediyesi Naim Süleymanoğlu Tesisleri hakkında Tekirdağ Milletvekili Yel ve beraberindekilere bilgiler verdi. Başkan Yüksel ile Milletvekili Yel’in masa tenisi de oynadıkları programda, Ergene Velimeşe Spor Kulüp Başkanı Serkan Bezgin de Mustafa Yel’e üzerinde adının yazılı olduğu 59 numaralı Ergene Velimeşe Spor forması takdim etti.
Editör : Tuğberk Erdem
902 Okunma
Velimeşe Spor’a Stadyum Müjdesi Verildi Mi, Verilmedi Mi?
Velimeşe Spor’a Stadyum Müjdesi Verildi Mi, Verilmedi Mi?
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu