“Gönül Belediyeciliği Sektör Buluşmaları” Devam Ediyor
reklam
12 Aralık 2021
“Gönül Belediyeciliği Sektör Buluşmaları” Devam Ediyor

“Gönül Belediyeciliği Sektör Buluşmaları” Devam Ediyor

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Süleymanpaşa Belediyesi tarafından hayata geçirilen “Gönül Belediyeciliği Sektör Buluşmaları” adlı program kapsamında, Tekirdağ Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası sektör temsilcileri ile bir araya geldi.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, farklı meslek gruplarıyla istişarede bulunmak üzere hayata geçirilen “Gönül Belediyeciliği Sektör Buluşmaları” adlı programın 5’inci toplantısında, Tekirdağ Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Emine Arıkan, oda yönetimi ve üyeleriyle bir araya geldi. DES Otel’de düzenlenen toplantıya; Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Tekirdağ Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Sami Kayın, Tekirdağ Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Emine Arıkan, Tekirdağ Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Hacı Bayram Zengin, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcıları, oda yönetim kurulu ve oda üyeleri ile belediye birim müdürleri katıldı.

MESLEK DUAYENİNE 52’NCİ YIL PLAKETİ

Akşam yemeği eşliğinde gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını Yüksel yaparken, esnafa katılımlarından dolayı teşekkür etti. Yüksel, yaptığı açılış konuşmasının ardından, Süleymanpaşa’da sektöre uzun yıllardır emekleriyle değer katan Tekirdağ Bakkallar ve Bayiler Odası’nın en kıdemli üyesi İbrahim Güneş’e, meslekte geride bıraktığı 52’nci yıl anısına plaket takdim etti.

SALGIN HAKKINDA BİLGİ AKTARILDI

Başkan Yüksel’in ardından Oda Başkanı Emine Arıkan da oda üyelerine seslenerek, toplantıya katılımlarından ötürü teşekkür etti. Arıkan, Süleymanpaşa’ya verdiği hizmetlerden ötürü Başkan Yüksel’e teşekkür plaketi verdi. Arıkan’ın ardından, Tekirdağ Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Hacı Bayram Zengin, 2020 yılının ilk günlerinden bu yana ülkemizde etkisini göstermeye devam eden Koronavirüs (COVID-19) salgını ile ilgili bilgilendirmede bulundu.

30 AYLIK İCRAATIN SUNUMU YAPILDI

Konuşmaların ardından Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel; belediye olarak gerçekleştirdikleri hizmetler, belediyenin mali durumu, devam eden yatırımlar ile önümüzdeki günlerden itibaren hayata geçirilecek olan dev projeler hakkındaki sunumunu gerçekleştirdi. Sunumun ardından katılımcıların sorularını yanıtlayan Yüksel, sektör temsilcileri ile her yıl yapmayı planladıkları buluşmaların, geçtiğimiz yıl salgın engeli nedeniyle gerçekleşemediğini ve önümüzdeki süreçte, yılda en az bir kez yeniden bir araya gelmeyi ümit ettiğini dile getirdi.
Editör : Tuğberk Erdem
924 Okunma
“Gönül Belediyeciliği Sektör Buluşmaları” Devam Ediyor
“Gönül Belediyeciliği Sektör Buluşmaları” Devam Ediyor
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu