Küçük Ölçekli Balıkçılara, Malzeme Desteği Yapıldı
reklam
12 Aralık 2021
Küçük Ölçekli Balıkçılara, Malzeme Desteği Yapıldı

Küçük Ölçekli Balıkçılara, Malzeme Desteği Yapıldı

Sosyal belediyecilik alanında önemli projeler üretmeye devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, küresel balıkçılık krizinden etkilenen küçük ölçekli balıkçılara destek olmak amacıyla ağ ve donatı dağıtımı gerçekleştirdi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyecilik alanında önemli projeler üretmeye devam ediyor. Bu kapsamda küresel balıkçılık krizinden etkilenen küçük ölçekli balıkçılara destek olmak amacıyla ağ ve donatı dağıtımı gerçekleştirildi. Süleymanpaşa Balıkçı Barınağı’nda gerçekleştirilen programa Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Su Ürünleri Kooperatif Başkanı İbrahim Pehlivanoğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fatih Ünsal ve balıkçılar katıldı.

İLK KONUŞMAYI, PEHLİVANOĞLU YAPTI

Programda ilk konuşmayı yapan Su Ürünleri Kooperatif Başkanı İbrahim Pehlivanoğlu, küçük ölçekli balıkçılar için önemli bir projeyi hayata geçiren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a teşekkür etti.

DESTEK PROGRAMLARI DEVAM EDECEK

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ise yaptığı konuşmada, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, siz değerli balıkçılarımızı desteklemeye ve yanınızda olmaya devam ediyoruz. Bilindiği üzere Tekirdağ, iki denize kıyısı olan altı vilayetten biridir. Denizlerimizin sunduğu imkân ve fırsatlardan en iyi şekilde yararlanmak ve vatandaşlarımız için katma değer ortaya koymak, temel hedeflerimiz arasındadır. Tekirdağ Büyükşehir Belediyemizin prestij projeleri arasında yer alan Süleymanpaşa Su Ürünleri Toptancı Hali’ni hizmete sunduk. 01 Eylül tarihi itibariyle Balık Sezonu Açılışı’nı da hep beraber gerçekleştirdik. Bugün de siz değerli balıkçılarımıza destek olmak amacıyla ağ ve donatı dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Desteğimiz, Süleymanpaşa’nın ardından Marmara Ereğlisi ve Şarköy’de de devam edecek. Marmara Denizi’nde görülen müsilaj nedeniyle en fazla etkilenen grupların başında, balıkçılık ve deniz ürünleri sektörü geliyor. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, siz değerli balıkçılarımızın yanındayız. Aynı şekilde Su Ürünleri Toptancı Hali hizmetlerimizle de su ürünleri esnafımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Gerçekleştirmiş olduğumuz hizmetlerin siz değerli balıkçılarımıza, esnafımıza ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyor, bereketli ve bol kazançlı bir yıl diliyorum.” dedi.

Balıkçı ağı ve donatı dağıtımı kapsamında, 12 metreye kadar teknesi olan toplam 125 küçük ölçekli balıkçıya; 1 adet 200 metre uzunluğunda palamut ağı, 1 adet 200 metre uzunluğunda lüfer ağı, 1 adet donatma ipi, 1 adet 200 metre uzunluğunda polyester ip dağıtımı gerçekleştirildi.
Editör : Tuğberk Erdem
937 Okunma
Küçük Ölçekli Balıkçılara, Malzeme Desteği Yapıldı
Küçük Ölçekli Balıkçılara, Malzeme Desteği Yapıldı
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu