Belediye Halk Akademisi’nden, Ata’ya Başarı Sözü
reklam
12 Aralık 2021
Belediye Halk Akademisi’nden, Ata’ya Başarı Sözü

Belediye Halk Akademisi’nden, Ata’ya Başarı Sözü

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen Ankara gezisi kapsamında Anıtkabir’i ziyaret eden Belediye Halk Akademisi öğrencileri, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e başarı sözü verdiler.

Çerkezköy Belediyesi, Halk Akademisi bünyesinde eğitim ve öğretim gören öğrenci kafilesi için, Ankara gezisi düzenledi. Kafilede ayrıca; Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın bu yıl konuk olduğu “Bizden Konuşalım, 23 Nisan” programında moderatörlük yapan Sare İpek, Salih Levend, Muhammet Buğra ve Esma Öykü de velileri ile birlikte yer aldı. Böylece Akay, 23 Nisan programında küçük öğrencilere verdiği Anıtkabir ziyareti sözünü de tutmuş oldu.

KAFİLENİN İLK DURAĞI, ATA’NIN EBEDİ İSTİRAHATGAHI

Ankara gezisine katılan öğrencilerin büyük çoğunluğu, ilk kez Anıtkabir’i ziyaret edecek olmanın heyecanını yaşadı. 17 Kasım Çarşamba sabahı saat 07.30’de Ankara’ya ulaşan Çerkezköy Halk Akademisi kafilesini, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay karşıladı. Aslanlı Yol’dan geçerek Atatürk’ün mozolesine gelen Başkan Akay ve öğrenciler, daha sonra Anıtkabir’in içinde yer alan Kurtuluş Savaşı Müzesi’ni ziyaret ettiler. Ulu Önder’imiz Mustafa Kemal Atatürk’ün huzurunda başarı sözü veren Çerkezköy Halk Akademisi öğrencileri, Akay ile bol bol hatıra fotoğrafı da çektirdiler.

ANKARA KALESİ ve MÜZELERİ ZİYARET ETTİLER

Anıtkabir ziyaretinin ardından öğle yemeği yiyen kafile, daha sonra Ankara Kalesi’ni, ardından da Kurtuluş Savaşı Müzesi olarak anılan Birinci Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni ziyaret etti. Çerkezköy Belediyesi Halk Akademisi’nin Ankara gezisi, Cumhuriyet Müzesi olarak anılan İkinci Türkiye Büyük Millet Meclisi ziyareti ile sona erdi. İkinci Türkiye Büyük Millet Meclisi ziyaretinin ardından kafile Ankara’dan ayrıldı.

HALK AKADEMİSİ ÖĞRENCİLERİNDEN, ULU ÖNDER’E BAŞARI SÖZÜ

Anıtkabir’de Ata’mızın huzuruna çıkmış olmaktan büyük gurur ve mutluluk duyduklarını söyleyen Çerkezköy Belediyesi Halk Akademisi öğrencileri, “Ata’mıza, çok çalışıp başarılı olacağımıza dair söz verdik. Onun ilkeleri ışığında yürüyerek, bizlere emanet ettiği bu güzel vatana ve Cumhuriyet’e sahip çıkacağız.” ifadelerini kullandılar. Öğrenciler, böylesine anlamlı bir gezi düzenleyen Akay’a teşekkür ettiler.

Editör : Tuğberk Erdem
980 Okunma
Belediye Halk Akademisi’nden, Ata’ya Başarı Sözü
Belediye Halk Akademisi’nden, Ata’ya Başarı Sözü
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu