Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne, Bir Ödül Daha…
reklam
04 Haziran 2022
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne, Bir Ödül Daha…

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne, Bir Ödül Daha…

Kurulduğu günden bu yana Tekirdağ’ı geleceğe taşıyacak projeleri hayata geçiren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Altınova Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi ile “En İyi Riskli Alan İlan Eden Belediye” ödülüne layık görüldü.
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı (KENTSEV) iş birliğiyle organize edilen ve bu yıl “Çevresel Sürdürülebilirliğe Dayalı Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler” temasıyla düzenlenen 7’nci Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’nde, Altınova Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi ile “En İyi Riskli Alan İlan Eden Belediye” ödülüne layık görüldü.

İstanbul’da geniş çaplı bir katılımla gerçekleştirilen kongreye katılan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanı Sevim Avcı Yener, ödülü Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Alt Yapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedat Gürgen’in elinden aldı.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak ilk günden bu yana aynı ciddiyet ve kararlılıkla Tekirdağ için çalıştıklarını belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Geniş hizmet yelpazemiz ile vatandaşlarımıza en kaliteli hizmeti, en hızlı ve sürdürülebilir bir şekilde ulaştırmanın gayreti içerisindeyiz. Bu süreçte hayata geçirdiğimiz projelerin, seçkin platformlarda ödüllendirilmesi bizi, hem yeni projeler için teşvik ediyor hem de doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairemiz tarafından hayata geçirilen ve Trakya’nın ilk kentsel dönüşüm projesi olma özelliği taşıyan, ‘Altınova Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’, 7’nci Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’nde ‘En İyi Riskli Alan İlan Eden Belediye’ ödülüne layık görülmesi, bizim için ayrı bir gurur ve mutluluk kaynağı oldu. Yerinde, gönüllülük ilkesiyle, değerine değer katan bir anlayışla hareket edeceğimiz bu projenin halkımıza hayırlı olmasını diliyor, projenin oluşturulmasında emeği geçen başta Daire Başkanı’mız Sevim Avcı Yener olmak üzere tüm çalışanlarımızı kutluyor ve teşekkür ediyorum.” dedi.

Editör : Tuğberk Erdem
890 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu