Basın Mensuplarının Maçında Kazanan Dostluk Oldu
reklam
31 Mayıs 2012
Basın Mensuplarının Maçında Kazanan Dostluk Oldu

Basın Mensuplarının Maçında Kazanan Dostluk Oldu

15-21 Mayıs Gençlik Haftası nedeniyle yapılan etkinlikler kapsamında, Çorlu’da görev yapan basın mensupları kendi aralarında futbol maçı yaptı. Kapalı Spor Salonu’nda oynanan maçta kazanan dostluk olurken, müsabaka renkli görüntülere sahne oldu.

Çorlu Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen müsabakada, basın mensupları kendi arasında iki gruba ayrıldı. Müsabakada; Coşkun Bozyel (AA), Serdar Şahin (Avrupa Yakası Gazetesi), Tuğberk Erdem (Eksen Gazetesi), Faruk Yıs (Bab-ı Ali Gazetesi) ve Samet Aksoy (Çorlu Gazetesi)’dan kurulu olan kırmızı takım, Mehmet Yirun (Devrim Gazetesi), Levent Silistre (Avrupa Yakası Gazetesi), Göksel Gürsoy (Çorlu Gazetesi), Tarık Yıs (Bab-ı Ali Gazetesi) ve Abdürrahim Yıldırım (Trakya Gündem Gazetesi)’dan kurulu beyaz takıma karşı mücadele etti. Müsabakadan kırmızı takım galip olarak ayrılırken, maçın asıl kazananı dostluk oldu.

Beşer kişilik iki takım arasında oynanan müsabaka sonunda kazanan taraf kupasını, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’ın elinden aldı. Kırmızı takım tarafından, takımın en genç ismi olarak kupa törenine katılması için seçilen Samet Aksoy, törende yaptığı konuşma ile adeta ağabeylerini aratmadı. Son bir yıldan bu yana gündemden hiç eksik olmayan şike haberlerine gönderme yaparak, kupayı eline alan Aksoy; “Şike yok, şaibe yok, alın teri” dedi. Genç gazeteci Aksoy’un bu sözleri, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan başta olmak üzere törende bulunan herkes tarafından tebessümle karşılandı. 

Editör : Tuğberk Erdem
2474 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu