Doğa Koleji, 10'uncu Kuruluş Yıldönümünü Kutladı
reklam
31 Mayıs 2012
Doğa Koleji, 10'uncu Kuruluş Yıldönümünü Kutladı

Doğa Koleji, 10'uncu Kuruluş Yıldönümünü Kutladı

Kıbrıs ve Kanada dâhil olmak üzere toplam 52 kampüsüyle büyük bir aile haline gelen Doğa Koleji, 10’uncu Kuruluş Yıldönümü’nü Çorlu dâhil tüm Doğa Okulları’nın katılımıyla Mersin Doğa Koleji’nde gerçekleştirilen muhteşem bir gençlik şöleniyle kutladı

10 yıl içinde başarılı bir gelişme kaydederek Kıbrıs ve Kanada dâhil toplam 52 kampüsüyle büyük bir aile haline gelen Doğa Koleji, 10. Kuruluş Yıl Dönümünü, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Programı ile birleştirerek Çorlu dâhil tüm Doğa Okullarının katılımıyla Mersin Doğa Koleji’nde gerçekleştirdiği muhteşem bir gençlik şöleniyle kutladı.

Doğa Okulları, Mersin’de buluştu

Doğa Koleji 19 Mayıs Gençlik Şöleni, 17 Mayıs 2012 Perşembe günü Doğa Kampüsleri’ni temsilen programa katılacak öğretmen ve öğrencilerin Mersin’de buluşması ile başladı. Türkiye’nin çeşitli illerinden Mersin’e gelen Doğa Koleji gruplarını büyük bir heyecanla karşılayan Mersin Doğa Koleji öğretmen ve öğrencileri, şölen boyunca gösterdikleri misafirperverlikleriyle Akdeniz iklimine yakışır bir ev sahipliği yaptılar.

Çorlu’dan, muhteşem gösteri

Doğa Koleji 10’uncu Kuruluş Yıldönümü ve Gençlik Şöleni kapsamında, 18 Mayıs 2012 Perşembe günü Mersin Doğa Koleji’nde yapılan programda, günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar yapıldı ve şiirler okundu. Değişik kampüslerden gelen Doğa Koleji öğrencilerinin oluşturduğu müzik ve dans gruplarının sahne aldığı şölende, İspanyol ve Roman Halk Dansları’ndan örneklerle muhteşem bir gösteri sunan Çorlu Doğa Koleji Dans Grubu, alanda büyük bir coşku yarattı.

10’uncu yıldönümü şerefine ağaç dikildi

Mersin Doğa Koleji yetkilileri eşliğinde misafir Doğa Okulları temsilcilerinden oluşan bir heyetle, Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nu makamında ziyaret etti. Mersin Üniversitesi işbirliğiyle gerçekleştirilen farklı bir çalışma kapsamında ise Doğa Koleji öğrencileri tarafından ağaç dikimi yapıldı. Eğitim felsefesini doğa üzerine kuran Doğa Koleji’nin genç nesli, 10’uncu yıl kutlamaları çerçevesinde doğaya bir kez daha can verdi.

Forum AVM’de Mersin halkıyla buluştular

10’uncu kuruluş yıldönümü ve gençlik şöleni coşkusunu Mersinliler ile paylaşmak isteyen Doğa Koleji öğrencileri, Forum AVM’de Mersin halkıyla buluştu. AVM içinde kurulan platformda gerçekleştirdikleri dans gösterileriyle Mersinliler’e farklı bir gün yaşatan Doğa Koleji öğrencileri, 19 Mayıs coşkusunu alanlara taşıdı.

Mersin'de Kültür Turu

Doğa Koleji öğrencileri, kültürel ve doğal güzellikler bakımından zengin bir yelpazeye sahip olan Mersin ilimizdeki görülmesi gereken yerleri de gezmeyi ihmal etmediler. Cennet-Cehennem ve Astım Mağaraları, Antik Olba Krallığı’nın kutsal yerleşim yeri olan Kanlıdivane Antik Kenti ve denizin ortasında yer alan Kızkalesi’ni gezen Doğa Koleji öğrencileri, Mersin’in tarihine ve doğasına hayran kaldılar.

Editör : Tuğberk Erdem
3908 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu