Tekirdağ Masa Tenisi Ligi Sona Erdi
reklam
06 Haziran 2012
Tekirdağ Masa Tenisi Ligi Sona Erdi

Tekirdağ Masa Tenisi Ligi Sona Erdi

2011 yılı Kasım ayında başlayan ve 12 takımın mücadele ettiği Tekirdağ Büyük Erkekler ve Gençler Masa Tenisi Ligi, sona erdi. Dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları, Tekirdağ’da İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nde düzenlenen törenle verildi.

12 takımın mücadele ettiği Tekirdağ Masa Tenisi Ligi sonunda, Büyük Erkekler Kategorisi’nde; Sultanköy Spor birinci, Çorlu Sanayi Spor A Takımı ikinci, Çorlu Sanayi Spor B Takımı üçüncü, Çorlu Belediye Spor dördüncü oldu. Gençler Kategorisi’nde ise; Türk Telekom Tekirdağ birinci, Çorlu Belediye Spor ikinci, Sultanköy Belediye Spor Kulübü üçüncü, Çerkezköy Dinamik Spor dördüncü oldu.

Lig maratonunda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Tekirdağ’da İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nde düzenlenen törenle verildi. Çorlu Belediye Spor Masa Tenisi Takımı Oyuncu Antrenörü İsmet Aktürk; “Genç takımımız çok iyi mücadele etti. Zorlu maratonda ikincilik derecesini elde ettiler. Bize destek veren Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’a, Belediye Başkan Yardımcısı Kemaleddin Avcı’ya, Şifa Hastanesi ve Doğan Mermi’ye, Migiboy Müdürü İbrahim Kasap’a teşekkür ederiz. Onların da desteğiyle önümüzdeki yıl daha önemli başarılara imza atmayı hedefliyoruz” dedi.

Editör : Tuğberk Erdem
2703 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu