Saray'da, Tek Pota Basketbol Turnuvası Sona Erdi
reklam
28 Temmuz 2012
Saray'da, Tek Pota Basketbol Turnuvası Sona Erdi

Saray'da, Tek Pota Basketbol Turnuvası Sona Erdi

Saray Belediyesi tarafından 19’uncusu organize edilen Tek Pota Basketbol Turnuvası, oynanan final maçlarının ardından son buldu. Görkemli bir açılış töreniyle start alan turnuvaya katılan yaklaşık 140 sporcu, mutlu sona ulaşabilmek için ter döktü.

Saray Belediyesi tarafından 19’uncusu organize edilen ve dört farklı kategoride gerçekleştirilen Tek Pota Basketbol Turnuvası’na, Trakya bölgesi genelinden toplam 36 takım ve yaklaşık 140 sporcu katıldı. Oynanan final maçları sonunda; Büyükler Kategorisi’nde Erler Kuyumculuk, Gençler Kategorisi’nde Kıyıköy Kokoreç ve Yıldızlar Kategorisi’nde Gönültaşlar Taşımacılık şampiyon oldu. Küçükler Kategorisi’nde ise Üsküdar Basket, mutlu sona ulaştı.

İlk hava atışını, Nazmi Çoban yaptı

Turnuvanın açılışı münasebetiyle düzenlenen tören, saygı duruşuna müteakiben İstiklal Marşı’nın okunması ile start aldı. Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen seremoniye; İl Genel Meclisi Üyesi Nazmi Duygu, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Belediye Meclis Üyeleri, Basketbol Tekirdağ İl Temsilcisi Melih Ergene, sporcular ve vatandaşlar katıldı. Yapılan konuşmaların ardından oluşturulan kortej eşliğinde şehirde tur atan protokol mensupları ve sporcular, daha sonra turnuvanın yapılacağı alana gittiler. İlk hava atışını Başkan Nazmi Çoban’ın gerçekleştirdiği turnuva çekişmeli ve heyecanlı bir şeklide başladı.

Sosyal Belediyecilik projelerimiz devam edecek!

Turnuvanın finalinde bir konuşma yapan Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban; “Saray Belediyesi olarak bu yıl 19’uncusunu düzenlemiş olduğumuz Saray Tek Pota Basketbol Turnuvası’nın, final gününe gelmiş bulunmaktayız. 36 takım ve 140 sporcu ile başladığımız turnuvamızda, bu akşam 4 final maçı oynanacaktır. Öncelikli olarak, turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür ediyorum. Bu turnuvada bizleri yalnız bırakmayan Saray halkına, maddi-manevi desteğini esirgemeyen sponsorlarımıza ve firmalarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca; turnuvada görev alan hakem arkadaşlarımıza, bu turnuvanın yapılma kararını alan Belediye Meclis Üyeleri’ne ve Belediye Personelimize de teşekkür etmek istiyorum. Sporun, toplumları birleştirici bir araç olması ve gençlerimizin de bu yönde yetiştirilmesi, hepimiz için güzel sonuçlar verecektir. Saray halkımızın gerek yaz spor okullarımıza gösterdiği ilgiden, gerekse turnuvaya göstermiş olduğu ilgiden Belediye olarak çok memnunuz. Halkımıza teşekkür ediyorum. Tüm güzellikler ve en iyi hizmetler onlar içindir” dedi. Sosyal Belediyecilik Projeleri’nin devam edeceğini belirten Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Yaz Spor Okulları’na katılımın nüfusa göre orantılandığında Türkiye’de rekor sayılacağını da belirterek, katılımın bini geçtiğini ifade etti.

Takımların isimleri, hafızalarda yer etti

Saray Belediyesi tarafından bu yıl 19’uncusu organize edilen Tek Pota Basketbol Turnuvası’nda, mücadele eden ekiplerin isimleri de hafızalarda yer etti. Takım Taklavat, Küçük Sırlar, Kara Büyü, Saray Sixers, Yeşil Cashler, Baba Bir Üçlük Attım Ama Yetmedi, Lojman Tayfa, Sefiller ve Jordan Kardeşler hafızalarda yer eden takım isimleri oldu.

Editör : Tuğberk Erdem
2546 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu