Saray Efsanesi Geri Dönecek
reklam
04 Eylül 2012
Saray Efsanesi Geri Dönecek

Saray Efsanesi Geri Dönecek

“Efsane Geri Dönecek” parolasıyla yeni sezon hazırlıklarına başlayan Saray Belediyespor, 23 Ağustos Çarşamba günü topbaşı yaptı. Kadrosuna 10 yeni futbolcu ekleyerek gücüne güç katan Saray Belediyespor’da tek amaç; “Eski Saray Ruhunu” geri getirmek.

“Efsane Geri Dönecek” parolasıyla yeni sezon hazırlıklarına başlayan Saray Belediyespor, 23 Ağustos Çarşamba günü topbaşı yaptı. Kadrosuna 10 yeni futbolcu ekleyerek gücüne güç katan Saray Belediyespor’un 10 gün sürecek olan Laladere Kampı’nda morallerin oldukça yüksek olduğu gözlendi. Hatırlanacağı üzere bir süre önce teknik heyet değişikliğine giden Saray Belediyespor’da; Teknik Direktörlük görevine Kemal Özmen, Altyapı Antrenörlüğü görevine ise Mesut Aydınoğlu ve Erkan Demiray getirilmişti. Göreve yeni gelen teknik heyet, amaçlarının; “Eski Saray Ruhunu” geri getirmek olduğunu ve bu kapsamda Saray Belediyespor kadrosuna 10 yeni futbolcu kattıklarını belirtmişlerdi.

Suni çim ve tartan pist müjdesi

Yeni sezon hazırlıklarını araklıksız olarak sürdüren Saray Belediyespor’a, bir müjde de Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban’dan geldi. Saray’da bulunan futbol sahasının yenilenmesi çalışmaları kapsamında zeminin suni çim yapılması ve tartan pist oluşturulması için ihaleye çıkıldığını ifade eden Belediye Başkanı Çoban, düzenleme çalışmalarını 2’nci yarıya yetiştirmek istediklerini belirtti.

Kadroya, 10 yeni isim katıldı

Belediyespor’un 23 Ağustos Çarşamba günü topbaşı yaptığını ve 10 gün sürecek olan Laladere Kampı’nın kendileri için oldukça önemli olduğunu ifade eden Saray Belediyespor Başkanı İbrahim Aksoy; “Önümüzdeki sezondan oldukça umutluyuz. “Efsane Geri Dönecek” parolasıyla, yeni sezon hazırlıklarımıza başladık. Kapaklı Spor’dan Orçun’u, Çukuryurt’tan Gencay’ı, Çakıllı’dan İsmail ve Mehmet’i, İzmir Altınordu’dan Türker’i, Site Spor’dan Bora ve Cihan’ı, Lüleburgaz’dan Ümit’i, Şarköy’den Kaleci Recep’i ve Tepecik’ten Mustafa’yı kadromuza ekleyerek, gücümüze güç kattık. Bu kadroya; altyapıdan yetişen Kaleci Harun, yıldız oyunculardan; Can, Hakan, Ozan ve Nurtaç da katılacak. Bu yüzden Laladere Kampı, bizim için çok önemli” dedi.

Futbolculardan, ortak karar

Yeni sezonda yakalanacak olan başarıdan emin olduklarını ifade eden futbolcular ise; “Bizlere güvenen Saray halkı için, terimizin son damlasına kadar yeşil-beyaz formalarımızı ıslatıp, ligi en üst sırada bitireceğiz. Eski ve kadroya katılan yeni futbolcular olarak aldığımız ortak karar budur…” dediler.

Editör : Tuğberk Erdem
2865 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu