Doğa Koleji, Yeni Öğretim Yılına Merhaba Dedi
reklam
30 Eylül 2012
Doğa Koleji, Yeni Öğretim Yılına Merhaba Dedi

Doğa Koleji, Yeni Öğretim Yılına Merhaba Dedi

Doğa Koleji, yeni eğitim öğretim yılına 14’ü yeni olmak üzere 52 kampüsünde 30 bin öğrenci ve 3 bin 500 öğretmeniyle “Merhaba” dedi. Akademik sistem altyapısını yenileyen Doğa Koleji, Doğa Konseptli Eğitim Sistemi’yle binlerce öğrenci yetiştiriyor.

Doğa Koleji, yeni eğitim öğretim yılına 14’ü yeni olmak üzere 52 kampüsünde 30 bin öğrenci ve 3 bin 500 öğretmeniyle “Merhaba” dedi. Anaokulundan liseye her yaş grubunun beklenti ve ihtiyaçlarına cevap veren özgün eğitim modelleri, vizyonu ve heyecanıyla yeni öğretim yılına başlayan Doğa Okulları, bu dönemde de yeniliklerin öncüsü olmaya devam ediyor. Kendine özgü akademik sisteminin altyapısını güçlendiren ve yenileyen kolej,  insana ve Türk Eğitim Sistemi’ne yatırım yapmayı sürdürüyor. 2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı’na, Çorlu dahil Türkiye çapında 52 kampüsüyle merhaba diyen Doğa Okulları’nda, binlerce öğrenci Doğa Konseptli Eğitim Sistemi’yle tanışıyor.

Eğitime, yepyeni bir bakış

Okulda uygulanan Öğrenci Merkezli Eğitim Sistemi (Student Oriented Education System) öğrenciye kendini geliştirme, farklı bakış açıları kazanma, ilgi ve yeteneklerini keşfetme olanağı sunuyor. Böylece öğrenci sadece SBS’ye değil, hayata da hazırlanıyor. Öğrenciler SOES’te “Sanat Eğitimi, Drama, Ekoloji, Yaratıcı Yazarlık, Araştırma Teknikleri, Sosyal Ağ, Girişimcilik, Mucit Atölyesi, Akıl Oyunları, Proje Hazırlama Teknikleri, Düşünme Becerileri Eğitimi, Uluslararası İlişkiler ve Yönetim Bilimi” dersleriyle dünya vatandaşı olarak hayata hazırlanıyor. Bu sayede öğrenciler, temel müfredat derslerinde gösterdikleri başarılar da gitgide artıyor.

İkinci Eğitim-Öğretim Yılı heyecanı

Okul Öncesi ve İlkokul 1’inci Sınıf öğrencilerinin bir haftalık süren uyum çalışmalarının ardından yapılan açılış programıyla yeni eğitim öğretim yılını açan Çorlu Doğa Koleji, uzun bir tatilden sonra başlayan yeni dönemle öğretmen, öğrenci ve velilerin heyecanlı buluşmasına sahne oldu. Hazırladıkları şarkılar ve şiirler ile İlköğretim Haftası Kutlamalarına renk katan öğrenciler, okullarına ve öğretmenlerine kavuşmanın mutluluğunu yaşadılar. Program kapsamında yaptığı açılış konuşmasında, yeni öğretim yılında tüm öğrencilere başarılar dileyen Çorlu Doğa Koleji Kurucu Temsilcisi Sibel Gürsoy, çağın ihtiyaçlarına uygun, kendine güvenen ve kendini tanıyan öğrencilerin yetişmesi için sürekli yenilenen Doğa Konseptli Eğitim Modeli’nin bir ekol haline geldiğini ve sektörde öncü çalışmalara imza atmaya devam ettiğini belirtti.

Editör : Tuğberk Erdem
2322 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu