Kırkgöz İlköğretim'den, Başkan Demiray'a Teşekkür Plaketi
reklam
02 Ekim 2012
Kırkgöz İlköğretim'den, Başkan Demiray'a Teşekkür Plaketi

Kırkgöz İlköğretim'den, Başkan Demiray'a Teşekkür Plaketi

Ulaş Belediyesi’ni ziyaret eden Kırkgöz İlköğretim Okulu Müdürü Ülken Baki ve beraberindeki heyet, Kırkgöz İlköğretim Okulu’na yaptığı katkılardan dolayı Ulaş Belediye Başkanı Kenan Demiray’a teşekkür plaketi takdim ettiler.

Kırkgöz İlköğretim Okulu Müdürü Ülken Baki, Müdür Yardımcısı Erkan Tosun ve Okul Aile Birliği Başkanı İsmail Akyol, Ulaş Belediye Başkanı Kenan Demiray’ı makamında ziyaret ettiler. Oldukça sıcak bir ortamda gerçekleşen ve yaklaşık 1 saat süren görüşmede konuk heyet, Kırkgöz İlköğretim Okulu’na yaptığı katkılardan dolayı Ulaş Belediye Başkanı Kenan Demiray’a teşekkür plaketi takdim etti.

Konuyla ilgili olarak gazetemize özel açıklamalarda bulunan Ulaş Belediye Başkanı Kenan Demiray; “Toplumların gelişmesinde en önemli unsurların başında gelen eğitimin önemini, her geçen gün daha da iyi anlıyoruz. Globalleşen ve sınırların büyük bir hızla kalktığı dünyamızda; bireylerin temel yeterliliklere sahip olması, bilgiye ulaşabilmesi, sağlıklı toplumsal ilişkiler kurabilmesi ve iyi bir kariyer elde edebilmesi için eğitim, olmazsa olmaz ihtiyaçlarımızdan biri. Hele ki söz konusu olan ilköğretim ise, konunun ehemmiyeti bir kat daha artıyor. Kırkgöz İlköğretim Okulu’na, değişik dönem aralıklarında çeşitli yardımlarda bulunduk. Gerek ana sınıfına, gerek okul bahçesinin düzenlenmesine, gerekse okulda kullanılan aydınlatma sistemlerinin yenilenmesine, elimizden geldiğince katkılar sunduk. Yeter ki çocuklarımız, hak ettikleri nitelikteki ortamlarda iyi birer eğitim alsınlar…” dedi.

Kırkgöz İlköğretim Okulu Müdürü Ülken Baki, Müdür Yardımcısı Erkan Tosun ve Okul Aile Birliği Başkanı İsmail Akyol’un gerçekleştirmiş oldukları ziyaretten duyduğu memnuniyeti de dile getiren Ulaş Belediye Başkanı Demiray; “Unutulmamalıdır ki en büyük yatırım, insana yapılan yatırımdır. Eğitime vereceğimiz destekler, bundan sonraki süreçte de devam edecektir. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” diyerek, yaptığı açıklamalara son verdi.

Editör : Tuğberk Erdem
2467 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu